Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ajánlanátok jó nőgyógyászNŐT?

Ajánlanátok jó nőgyógyászNŐT?

Figyelt kérdés

Tanácstalan vagyok kihez menjek.

Ami a legjobb lenne: 8,10,17,18,19 kerületek. De ha tudtok valaki jót, akkor máshova is megyek szívesen. Magánorvos lenne most jó, mert sürgős lenne + nincs tb-m. És az árak is érdekelnének.

18. kerületi vagyok, és most mennék először.

2010. dec. 29. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Aszódi Ágnes. Én sztkra járok hozzá, nem tudom, pontosan hol van a magánrendelője, de google.

Hány éves vagy, hogy nincs tb-d?

2010. dec. 29. 23:11
 2/5 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok, és munkanélküli jelenleg. Most szóltak az ünnepek előtt, hogy magamnak kellene fizetni a tb-t, jövőhéten megyek majd intézni.

Köszi, utána fogok nézni!

2010. dec. 29. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor viszont nyugodtan menj be az sztkba, van egy kis türelmi idő, biztosan meg fog vizsgálni. Magánban egy vizsgálat, kezelés akár tízezres tétel is lehet, ha nem muszáj, ne fizesd már ki :)
2010. dec. 29. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nőt sajnos nem, csak férfit. Elég sok nő és elég sok ffi dokinál voltam az elmúlt 12 évben, szóval elég jó összehasonlítási alapom van, és akinél most kikötöttem, nem adnám semmiért. Nála egy vizsgálat kb. fele olyan kellemetlen, mint másnál, mármint fizikailag. Persze biztos nem az egyetlen ilyen orvos, lehet, csak nekem nem volt szerencsém a többi 8-cal. Ha gondolod, írj egy privit, megadom az elérhetőségét, bár mondom, férfi.
2010. dec. 30. 09:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem nincs jó tapasztalatom nővel. Sokkal mogorvább, és utálom azt a fagyos mosolyt az arcán, amikor a szeme érdektelenséget tükröz. Amikor vetélés után "esetleg megnézne ultrahanggal"...

Most keresek egy megbízható FÉRFIT, akit dicsérnek is. Számomra az a fontos, hogy a szakmájában jó híre legyen, és hogy jókat halljak kezeltjeitől. Ennyi.

Sok sikert!

(dokit nem írok, mert bitangul messzire vagyok Bp-től :) )

2015. dec. 16. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!