Ajánlanátok jó nőgyógyászNŐT?
Tanácstalan vagyok kihez menjek.
Ami a legjobb lenne: 8,10,17,18,19 kerületek. De ha tudtok valaki jót, akkor máshova is megyek szívesen. Magánorvos lenne most jó, mert sürgős lenne + nincs tb-m. És az árak is érdekelnének.
18. kerületi vagyok, és most mennék először.
Aszódi Ágnes. Én sztkra járok hozzá, nem tudom, pontosan hol van a magánrendelője, de google.
Hány éves vagy, hogy nincs tb-d?
19 éves vagyok, és munkanélküli jelenleg. Most szóltak az ünnepek előtt, hogy magamnak kellene fizetni a tb-t, jövőhéten megyek majd intézni.
Köszi, utána fogok nézni!
Nekem nincs jó tapasztalatom nővel. Sokkal mogorvább, és utálom azt a fagyos mosolyt az arcán, amikor a szeme érdektelenséget tükröz. Amikor vetélés után "esetleg megnézne ultrahanggal"...
Most keresek egy megbízható FÉRFIT, akit dicsérnek is. Számomra az a fontos, hogy a szakmájában jó híre legyen, és hogy jókat halljak kezeltjeitől. Ennyi.
Sok sikert!
(dokit nem írok, mert bitangul messzire vagyok Bp-től :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!