Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha szűzként megyek nőgyógyászh...

Ha szűzként megyek nőgyógyászhoz, a fenéken nyúlnak fel?

Figyelt kérdés
Barátnőkkel merült fel a kérdés, de szerintem teljesen logikátlan, mert pl. a méhet hogy tudná akkor megvizsgálni?
2010. dec. 29. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem egy orvos egyszer azt mondta, ha lehetséges, akkor inkább hüvelyen keresztül óvatosan. Ha nem megy, akkor végbélen keresztül.

Úgy lehetséges, hogy a méhnyak és a hüvely is kitapintható a végbélen keresztül, mivel a közöttük lévő válaszfal viszonylag vékony.

Tényleg van ilyen vizsgálat.

2010. dec. 29. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:
ha nincs semmilyen panaszod akkor szűzként nem fognak vizsgálgatni de egyébként úgy ahogy az első írta.
2010. dec. 29. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Én voltam szüzen orvosnál, és a fenekemen nyúlt fel, a hasamat pedig lenyomta, és így ki tudta tapintani a méhemet, meg az ott levő többi cuccot.
2010. dec. 29. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha pl. használsz szűzen tampont, akkor tuti meg tud vizsgálni a doki hüvelyen keresztül is, persze óvatosan. Lehet ebben egyébként "alkudozni" is az orvossal, ha semmiképpen sem szeretnéd a végbélen keresztüli vizsgálatot, meg fog vizsgálni hüvelyi úton. Ettől még a szűzességed megmarad. Van néhány extrém eset, amikor nem lehetséges a hüvelyi vizsgálat a szűzhártya sérülése nélkül, pl. ha sok nagyon apró lyuk van rajta, és nem egy-két nagyobb, de ezt a doki ránézésre megmondja, még mielőtt hozzád érne. Ebben az esetben marad a végbélen keresztüli tapintásos vizsgálat, de ha nem szeretnéd, nem kötelező. (Persze, ha vm. bajod van, akkor inkább ez...)
2010. dec. 29. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Van olyan orvos aki fenéken keresztül vizsgál szűz lányokat és van aki puncin keresztül. Ez orvoson múlik, de kérheted, hogy puncin keresztül vizsgáljon.
2010. dec. 29. 15:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem hüvelyen keresztül vizsgált, de dokifüggő.
2010. dec. 29. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!