Miért másmilyen a nemi szervem? Valami gond van velem?
Még szűz vagyok, de eddig bármikor próbáltam meg tampont felrakni nem tudtam. Mintha nem lenne ott lyuk. Most megnéztem tükörrel is, tényleg nem látok ott lyukat.
Az a rész "hiányzik" nekem, hogy hüvelybemenet. És bárhogy nézem nincs...Ilyen lehetséges? Nőgyógyászhoz kellene mennem hamarosan (most először) de mit fog szólni?
Ott kell annak lennie...
Rakjál fel egy képet, megkeressük!
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:41
Több, kicsi tűhegynyi???Még ilyen baromságot nem hallottam.
Szia!
Én már nem vagyok szűz, de egyáltalán nincs olyan nagy tátongó lyukam, mint a képen. :D Soha nem is volt. Nekem a hüvelybemenetnél olyan van, mint egy rózsabimbó összecsukva. :D Nem látni semmit, csak azt a pici bimbószerű valamit. azokat szét tudom nyitni kb 2-3 szeletkében és ott a hüvelybemenetem. :D (de az se nagy lyuk, hanem csak résszerű) Remélem valamennyire érthető. :D
ha menstruálsz akkor van hüvelybemeneted.
amúgy ha tükörben nézed akkor nemfeltétlen kell egy olyan orbitális nagy lyuknak lennie, mint azon a képen. nyugalmi állapotban általában azcsak egy ovális vminek látszik, és ha oda beteszed az ujjadat és kicsit szétnyitod a bőrt akkor ott lehet látni egy kis bemenetet
Egyrészt:
A hüvelybemenet nem olyan, mint a képen van. Nem egy nagy, tátongó lyuk, hanem a hüvely elülső és hátulsó fala szépen összefekszik, összezárva a bemenetet.
Másrészt:
Az utolsó kommentelő ennél alpáribb stílusban nem is tudott volna válaszolni. A szűzhártya közvetlen a hüvelybemenetnél van, tehát a bemenetet "szűkíti". Oké, hogy a kérdező nem a szűzhártyáról kérdezett, de mivel a vastagabb szűzhártya lehet oka a tamponhasználati nehézségnek, így teljesen logikus, hogy vki azt említette.
Kérdező: Ha menstruálsz, akkor kell lennie lyuknak. Valószínűleg vagy a szűzhártyád vastag és viszonylag kicsi rajta a lyuk, vagy nagyon görcsölsz (és emiatt akaratlanul is összehúzódik a hüvelyed).
Próbálj ellazulni. Nézd meg tükörrel is nyugodtan. Először próbáld meg az ujjadat bevezetni, és ha megtaláltad az irányt, akkor mehet a tampon. Ha nagyon vastag a szűzhártyád, akkor az orvos látni fogja, és csinál vele vmit, ha szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!