Hogyan kell a sunim tisztítani?
Üvegmosó kefe?
Bocsi de ezt nem tudtam kihagyni :)
A hüvelyt nem szabad sűrűn mosni!
Ha mégis kellene valami miatt - akkor savas folyadékot kell készíteni hozzá. Tilos szappannal, testápolóval - és nem ajánlott tiszta vízzel mosni.
Szia.
Ha nincsen nőgyógyászati panaszod,semmiképp ne tisztogasd magad belülről,mert mint előttem is írták,tönkreteszed a hüvelyflórát,és csak felesleges bajt csinálsz vele magadnak.
Elég ha a kisajkakon belül kitisztogatod,de a hüvelyedet hagyd békén.
Azért gondoltam arra,hogy belül is ki kellene tisztítani,mert szagos.Beszélgettem erről néhány emberrel és ők akkor kérdezték meg,hogy mosom e magam belülről.Én meg jó nagyot néztem,mert nem tudtam,hogy ott is kell.Ja és valamilyen fehér folyásom is van,de arra azt mondták,hogy olyan mindenkinek van az öntisztítás céljából.De az olyan gáz,ha fehér és büdös.
És ezért gonodltam,hogy megkérdezlek titeket.
Így van. Ha folyásod van, menj dokihoz, főleg, ha büdös is. Nem szabad büdösnek lennie, és a folyás is csak minimálisan egészsges-egyesek szerinte egyáltalán nem egészséges.
Amúgy, ha minden oké, igaz, amit előttem írtak(az utolsó kettő), a nemiszerved csak kívülről mosd, ahol eléred a kezeddel kényelmesen, a kisajkak között, de benyúlni nem szabad a hüvelybe.
Ha bármi gondod van, pl folyás, egyeztess a dokiddal, és akkor hetente max 3 alkalommal lehet hüvelyöblítést végezni. Ehhez kapsz eszközt és öblítőfolyadékot a gyógyszertárban, a használati utasítás rajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!