Mitől lehet? Eltüntethetem valahogy?
A problémám az lenne,hogy a gátam, majdnem a végbélnyílásomnál ki sebesedet. Nem lehet nagy seb,mert tükörrel nem láttam semmit, picit puklis volt, és olyan érdekes a tapintása.
Elég szégyenlős vagyok, és nem igazán szóltam eddig senkinek sem... kb. 1hete kezdődött. Előre is köszönöm a válaszokat.
Egy 16éves lány.
Tobbszori mosakodas egyaltalan nem hasznal. Mert a seb csak puhul, levalik, jobban felsertodik a bor.
Onkielegitessel nem szerzel herpeszt, legtobbszor nemierintkezes altal kapod el. Vagy hasznalod mas alsonemujet, torulkozojet, olyanet akinek mar van, vagy eppen a strandon.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-fertoz..
Vagy keres meg a Google-on.
Akkor viszont nem lehet herpesz. Talán gomba, vagy egyszerű kis seb...Lehet,h irritálódót. Mindenesetre köszönöm a választ, és a linket is :) Jól jött. Várok még pár naopot,ha nem javul,vagy rosszabbodik szólok anyukámnak.
Köszönöm még egyszer FromOz
(Azért majd mások is válaszoljanak nyugodtan)
nemvalószínű h herpesz. viszket?
sztem azcsak egy eccerű szárazság
Egyáltalán nem viszket, igazából nem is látszik semmi,csak inkább a tapintása más... picit fel van dagadva,puha.
Azon gondolkodom,hogy lehet egy picike seb volt és kikezdte a wc papír,vagy ilyesmi... Onnan gondolom,hogy mikor 1-2napja végeztem a wc-n..khm.. akkor mikor 2-3törlés megvolt picit véres volt(csak mint mikor picit megszúrod asz ujjad. ) A seb pedig a gátamnál volt.
Igazság szerintem nem tudom,mert még sose történt ilyen... :( utána olvastam pár dolognak,de nem nagyon tudom eldönteni...De majd adok hírt,hogy mi lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!