Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aranyérrel nőgyógyászhoz kell...

Aranyérrel nőgyógyászhoz kell menni? Vagy valamilyen más orvoshoz?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 00:16
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Én inkább urológushoz mennék.

/F :)

2010. dec. 28. 00:32
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Az urológus mással foglalkozik!

Sebészetre, vagy ha lehetséges, akkor proctológushoz kell menni.

2010. dec. 28. 00:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Első körben háziorvos, ő ad beutalót a proktológiára. Vagy ha nem kell beutaló, akkor egyből proktológia, készülj fel a kellemetlenségekre :)

Ha nem komoly, akkor kezeld otthon, Detralex tabletta, drága, de nagyon hatékony, bár én Aurobin kenőcsöt használok. Vényköteles, de kis unszolásra kiadják. Ha tudod, hogy hajlamos vagy rá, használd akkor is, mikor nincs panasz, akkor nem is jön ki. Én 4 éve használom így. :)

2010. dec. 28. 00:59
 4/6 anonim ***** válasza:
A harmadik válaszolónak van igaza!
2010. dec. 28. 01:20
 5/6 anonim ***** válasza:

A nőgyógyász a női nemi szervekkel foglalkozik. Az urológus pedig a kiválasztó szervrendszerrel (vese, húgyutak).

A harmadik válaszoló jól írta.

2010. dec. 28. 12:26
 6/6 anonim ***** válasza:

A nőgyógyász és az urológus is végez bizonyos vizsgálatokat a végbélen keresztül, de ez nem jelenti, hogy a végbél betegségeivel is foglalkoznak.

Az általános sebészetre nem kell beutaló (ott is ellátják), a proktológiára viszont igen.

2010. dec. 28. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!