Az miért van vagy miaz hogy a nemi szerven, ilyen hólyagszerű pötty van, de olyan is mint ha a bőr fel lene jöve! Ez mitől van? Vagy mi ez?
Nem gondolom azt,hogy nem tisztálkodsz eléggé,dehogyis!!!
Csak ilyenkor nem árt sűrűbben...bocsánat a félreértésért!
Szégyellheti magát,hogy megcsalt,ráadásul még valami szart is összeszedett...Jobbulást neked...
Utolsó hozzászóló vagyok.
Én herpeszes vagyok,tehát nekem időnként ki szokott jönni,szedtem gyógyszert mindegy volt.Szerencsére a nemi szervemen még sosem volt...(lekopogom)
Ne stresszelj sokat,mert akkor tuti kijön,vigyázni kell,hogy mások után ne egyél,ne igyál (evőeszköz,pohár),ezeket mind gondosan el kell mosni..Napra nem szabad vele menni,mert akkor még jobban kiburjánzik..
Amúgy ha kijönne mondjuk a szádon,akkor Compeed herpesztapasz vagy valamilyen herpeszkrém..A herpesztapasz elfedi,napra is mehetsz vele,nem látszik,lerúzsozhatod,az sem látszik.
De van egy egyszerűbb: ha érzed,hogy az ajkad viszket,pirosodik fogkrémet rá! :)
Köszi szépen a válaszokat!!
De akor is viszket ha hólyagos már??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!