Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagy baj ha 16 évesen még el...

Nagy baj ha 16 évesen még el sem kezdett nőni a mellem?

Figyelt kérdés
A serdülés minden jele megvan már, 3 éve menstruálok, szélesedett a csípőm, pattanásaim is vannak, szexuális életet is élek pár hónapja. De a mellem egyszerűen nem változik. Csak az aggaszt, hogy még a mellbimbóm sem nőtt meg mint egy 4-5ödikesnek, hanem olyan mint amikor megszülettem :) teljesen lapos. A barátomat nem zavarja, más véleménye nem érdekel, csak egy kicsit aggódok, hogy nincs-e valami baj.Köszönöm a válaszaitokat!
2010. dec. 27. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ha teljesen lapos vagy, de a menzeszed rendben van, akkor lehet, hogy csak genetika. Azért nem baj, ha elmész orvoshoz, legalább megnyugtat, ha meg nem normális, akkor kiderül:)
2010. dec. 27. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:
orvos.
2011. jan. 10. 19:29
 3/9 A kérdező kommentje:
igen ? :(
2011. jan. 10. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Édesanyád mit mondott? Neki mekkora mellei vannak, mikor kezdtek el nőni, mert lehet örökletes is.
2011. jan. 10. 22:05
 5/9 anonim válasza:
Nem baj, vannak későn érő tipusok.
2011. jan. 11. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Az nem baj, hogy nem szép, csak az, hogy ha esetleg nem nő meg, akkor a gyerekednek nem lesz tej. :(

Persze ott van a tápszer, de az más...

2011. jan. 11. 17:56
 7/9 A kérdező kommentje:

anyukám sajnos már rég nem él :(

igen,erre én is gondoltam, hogy fogok majd szoptatni?

2011. jan. 11. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem se nő. tömd ki vattával. xd
2011. jan. 11. 18:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Sajnálom, anyukádat, ne haragudj a kérdésért!

Vattával semmi képen ne tömd ki a melltartót, főleg, hogy neked nem is kell még hordani, mert az éppen olyan rossz irányba terelheti a dolgokat, mint amennyire te jónak gondolod az ötletet!

Szerintem, ha nincs kitől tanácsot kérj, keress fel egy nőgyógyászt, ha van a környékeden, olyan, aki tinédzserekkel foglalkozik, akkor olyat, ha nincs az sem baj, és kérj tőle tanácsot. Mondd el hány éves vagy és, hogy aggódsz ezzel kapcsolatban, mondja meg normális dolog ez nálad, vagy lehet valami gond?

De szerintem nyugodj meg, lehet, csak későn érő típus vagy. Mert az, hogy már menstruálsz nem jelenti, hogy teljesen kifejlett a szervezeted!

Írd meg mit mondott az orvos, remélem nincs baj!

24/L

2011. jan. 12. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!