Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma jött megy először a menstru...

Ma jött megy először a menstruációm. Baj, ha tampont használok?

Figyelt kérdés
először betétet probáltam, de nagyon zavaró volt. és most raktam egy tampont. kicsit tartok tőle hogy mi lesz ha nem jön ki?:O légyszí ne gyunyolodjatok:) köszi
2010. dec. 27. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:

nembaj.

kifog jönni nyugi. anno énis folyton ezen paráztam. már 25 éves vagyok, és eddig mindig kijött :D úgyhogy ne aggódj. hazsnáld nyugodtan

2010. dec. 27. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:
mindig tiszta kézzel helyezd föl. amúgy menzesz alatt a méhszáj alacsonyabban van, ergo picit rövidebb a hüvely. ha benn maradna, akkor leguggolsz, és elkezded tolni kifelé-annyi izom van ott, hogy ezt simán kivitelezni tudod.- onnan már ki tudod emelni kézzel. ez a mutatvány akkor működik, ha megtelt már a tampon és "húzza ki" a súlya...
2010. dec. 27. 18:43
 3/3 anonim ***** válasza:

20/L.

Egyáltalán nem baj,de egyet értek az előttem szólókkal,mindig tiszta kézzel tedd fel és lehet,hogy elég lenne ha Minit használnál vagy a Normál...Én Normálnál nagyobbat nem szoktam használni..

Nekem egyszer volt olyan,hogy a párom megujjazott és elfelejtkeztem,hogy bent van... a madzag meg sehol :)...Huu de ideges voltam,de simán ki tudtam szedni minden para nélkül ..:)

2010. dec. 27. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!