Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy vehetném rá a páromat?...

Hogy vehetném rá a páromat? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Sajnos hüvelygombám van és a párom is elkapta.Én próbálom kezelni magam,de a párom nem akarja.Pedig tudom,hogy oda-vissza adjuk egymásnak.Hogy vegyem rá a páromat,hogy ő is elmennyen orvoshoz?Ő hova tud menni(férfi).Amúgy 38éves,de nem tudom miért ilyen felelőtlen.
2010. dec. 27. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
vegyél neki egy canesten krémet, nyomd a kezébe h használja 1 hétig és ennyi. ha nemakarja, mondjad neki h majd te bekened neki minden reggel és este. így hátha belemegy
2010. dec. 27. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
nőgyógyász fel tud yrni erre tablettát is, a pádodnak is-szedjétek azt
2010. dec. 27. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
1 db kapszulával megoldható a probléma, amit a te orvosod is fel tud írni!
2010. dec. 27. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Máskor, ha ilyen problémás a párod, nyugodtan kérd a nőgyógyásztól, hogy neki is írjon gyógyszert. A fertőzés típusától függően szoktak vagy tablettát/kapszulát vagy ecsetelőt/krémet írni a pasiknak. Most nyugodtan menj ela gyógyszertárba, mondd meg, hogy te milyen szert kaptál, és hogy az ennek a "férfi változatát" kéred, ha van recept nélkül. Többnyire a Canesten krémet/ecsetelőt adják, ajánld fel a párodnak, hogy te lekezeled minden nap kétszer, ezt szeretik :=)
2010. dec. 27. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!