Helyreállhat? Ez tényleg igaz lehet?
Igy van, mivel a tulsuly felboritja a hormonhaztartast.
Tehat kezdjel el kevesebbet enni, es rendszeresen mozogni.
Mert ez az első és legegyszerűbb, legbiztonságosabb, és számodra is a legjobb módszer.
Most tömjenek tele hormonnal vagy mi?
A fogyás segíthet. De nem ártana inzulinrezisztenciát nézni nálad, mert akkor gyógyszer sem árt.
Ha megvolt a teljes kivizsgalas, akkor abbol! Ahany ember, annyi fajta pl.!
A szervezetunk nem egyforma, igy amikor valaki elhizik, akkor nem egyforman fog reagalni a szervezetunk sem.
Van olyan, hogy nem elhizott emberrol van szo, de megis megvaltozik a hormonhaztartasa, tehat ott is eloszokott fordulni ez az eset.
E miatt ne legyel ideges, inkabb fogadd el azt, amit az orvos mondott, es kezd el a testi tisztitast, s kozben az etkezesi szokasod megvaltoztatasat, hogy ujra egeszseges legyel.
Igen, az előttem szóló jót mondott.
Először inzulinrezisztencia vizsgálat - terheléses cukor, és ha magas, akkor van esélyed rá -, ha az pozitiv, kapsz merckformint vagy valami hasonlót, azzal gyönyörűen le lehet fogyni.
A zsírszövet rengeteg méreganyagot és hormont megköt, ha leadod a szalonnaréteget, könnyebb a női hormon termelése a szervezetednek.
POS-t nézte már a méhészed ? Nekem attól billent pozitiv irányba a hormonháztartásom, hogy leszedték a cisztákat a petefészkemről. A műtét után teljesen normálisan menstruáltam, nem hullott tovább a hajam, fogytam, szóval egészen jó lett a dolog.
Azt nem tudom, hogy bromocriptint ad-e neked anagy tudású fehér köpenyes, mert hogy magas tesztoszteron és progeszteron szintnél azt szoktak adni, azt tudom, hogy nekem baromi rosszat tettek vele, kegyetlenül rosszul voltam a mellékhatásaitól, és évekig kellett szednem.
ez nemígy működik h aki kövér annak automata férfihormon túltengése lesz.
viszont aki kövér és az van neki, az ha lefogy jóessél "kigyógyul" ebből is. ez ilyen.
örülj neki, legalább ha lefogynál végre normális életed lehetne, nemis értem mit kötözködsz én a helyedben már rég fogyókúráznék....
Kedves 11:16-os, ez nem ilyen egyszerű. Aki hormonális okok miatt hízott meg, az 10x annyi melóval se bír úgy fogyni, ahogy kéne. Egy mocsok fehérköpenyes, mikor a gyógyszerektől, amivel kísérleteztek rajtam, egy hét alatt 8 kilót híztam (nem viccelek, tényleg annyit) és a nem evéstől elájultam a rendelésen, azt mondta az arcomba, nem kéne annyit zabálni, akkor nem lennék ekkora tehén és nem lenne semmi bajom.
Amikor teljesen elkeseredtem, annyira depressziós lettem, hogy már minden mindegy volt, eldobtam a gyógyszereket és drogozni kezdtem azzal a felkiáltással, hogy ha már a gyógyszerektől az életem teljesen tönkrement, a drog nem árthat,legfeljebb beledöglök végre. Nem sikerült belehalnom, viszont lefogytam 30 kilót 3 hónap alatt, és többé-kevésbé ettől,meg később egy év múlva egy normális nőgyógyász segitségével nagyjából helyrebillent a hormonrendszerem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!