Orvoshoz kellene fordulnom?!
Kb. fél éve szedek fogamzásgátlót, és azóta egyre rövidebb ideig menstruálok (és mennyiségileg is egyre kevesebbet). Előtte egy hétig is kihúzódott, és az első 3 napban elég intenzíven, majd a bogyó elkezdése óta először 4, majd 3 napig tartott a menszeszem, egészen addig, míg most alig 2 napig, és nagyon- nagyon keveset.
Tudom, hogy ez a fogamzásgátlótól van, de ennyire? (Azt ne írjátok kérlek, h terhes vagyok, mert nekem is ez a rémkép jutott először eszembe, teszteltem, és negatív lett...)
Szóval a kérdés lényege az lenne, h menjek -e el nőgyógyászhoz (ha nem muszáj, nem mennék, mert olyannal még nem találkoztam, aki normálisan állt volna hozzá a problémáimhoz), vagy jól van ez így?
www.orvostudakozo.hu
Ha nagyon lecsökken a vérzés mennyisége, az nem normális. De nem tudom, ez a normálisnak a határán belül van-e.
Ezen az oldalon kérdezd meg:)
Köszönöm a válaszokat! Erőt vettem magamon, és bejelentkeztem orvoshoz, de csak jan. első hetére volt időpont.
Viszont azóta annyi fejlemény van, hogy ma (1 nappal azután, hogy vége lett a 2 napig tartó menstruációmnak) megint elkezdtem vérezni, de csak minimálisan. Nagyon ideges vagyok, mitől lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!