Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Orvoshoz kellene fordulnom?!

Orvoshoz kellene fordulnom?!

Figyelt kérdés

Kb. fél éve szedek fogamzásgátlót, és azóta egyre rövidebb ideig menstruálok (és mennyiségileg is egyre kevesebbet). Előtte egy hétig is kihúzódott, és az első 3 napban elég intenzíven, majd a bogyó elkezdése óta először 4, majd 3 napig tartott a menszeszem, egészen addig, míg most alig 2 napig, és nagyon- nagyon keveset.

Tudom, hogy ez a fogamzásgátlótól van, de ennyire? (Azt ne írjátok kérlek, h terhes vagyok, mert nekem is ez a rémkép jutott először eszembe, teszteltem, és negatív lett...)

Szóval a kérdés lényege az lenne, h menjek -e el nőgyógyászhoz (ha nem muszáj, nem mennék, mert olyannal még nem találkoztam, aki normálisan állt volna hozzá a problémáimhoz), vagy jól van ez így?

2010. dec. 26. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
49%

www.orvostudakozo.hu

Ha nagyon lecsökken a vérzés mennyisége, az nem normális. De nem tudom, ez a normálisnak a határán belül van-e.

Ezen az oldalon kérdezd meg:)

2010. dec. 26. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Cseréld le a fogamzásgátló tablettát másra, ami nem hat hormonjaidra. Pár hónap szünet után a szervezeted regenerálódik. És ha visszaáll a normális menstruációd, akkor keress más biztonságos megoldást a védekezéshez. Amennyiben nem áll helyre az állapotod, akkor érdemes orvoshoz fordulni.
2010. dec. 26. 21:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Erőt vettem magamon, és bejelentkeztem orvoshoz, de csak jan. első hetére volt időpont.

Viszont azóta annyi fejlemény van, hogy ma (1 nappal azután, hogy vége lett a 2 napig tartó menstruációmnak) megint elkezdtem vérezni, de csak minimálisan. Nagyon ideges vagyok, mitől lehet ez?

2010. dec. 27. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!