Sűrű fehérfolyásom van. Miért?
Figyelt kérdés
szóval már talán több is mint 1 éve van folyásom de most másmilyen. mert sűrűbb. Olyan mint a krém. És nem átlátszó, hanem fehér. Mitől?
12/L
Nem csíp, viszket, és nem darabos!
2010. dec. 26. 20:50
1/15 anonim válasza:
Mert hamarosan meg fog jönni az első menstruációd. :)
2/15 A kérdező kommentje:
Biztos? És hogy érted, hogy hamarosan? Napokon, heteken, hónapokon belül?
2010. dec. 26. 20:56
3/15 anonim válasza:
valószínűleg 1 éven belül, de nem lehet ezt így megmondani
még az orvos se tudja
mindenesetre légy felkészült és hordj magadnál betétet
4/15 A kérdező kommentje:
oké. Köszi!
2010. dec. 26. 23:13
5/15 anonim válasza:
Ha a folyásnak nincs kellemetlen illata, nem csíp, vagy viszket a puncid, akkor semmi gond. Hogy mikor fog megjönni a menstruációd, azt nem lehet előre meg mondani.
6/15 A kérdező kommentje:
köszi. Van 1 kis problémám. Mára valami galiba történt. a fehér színű folyásból rózsaszínes lett :S :S
Nagyon aggódom. szerintem ez nem helyénvaló.
2010. dec. 27. 11:00
7/15 anonim válasza:
Hát, én arra tippelnék, hogy akár már ma mensi lesz ebből.:)
8/15 A kérdező kommentje:
ma? O.o
De akkor nem betegség?
2010. dec. 27. 11:25
9/15 anonim válasza:
Előbbi vagyok. Nem tudom, nekem ez jutott eszembe.
10/15 A kérdező kommentje:
hát ne jött meg. Még mindig olyan. De még várok azért. Egyébként az miért van, hogy egy idő után bebarnul???
2010. dec. 28. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!