Milyen érzés menstruálni?
NE VÁRD!!
ROHADT SZAR:s
fúújj..szóval érted...
13/L
Jaj, ne is mondjátok. kérdező, imádkozz, hogy az a fajta legyél, aki jól bírja, akinek nem fáj. Mert ha fáj, az világvége minden hónapban... Én hányok, elájulok, két napig ágyban fekszem. A munkám sem tudom csinálni olyankor kb az első két napon. Lázas vagyok, és a budit ölelem. Arról ne is beszélve, hogy milyen mennyiségű vér jön belőlem... :S És hét napig tart.
Viszont barátnőmnek három napig tart csak és soha egy pillanatig se fájt semmije tőle. Kívánom neked, hogy ilyen szerencsés legyél :)
Mindenkinek másmilyen. Nekem például egyáltalán nem fáj.
12/L
nekem az elején nem fájt, aztán egy ideig igen.
mostanság megint csak nem fáj :)
sőt, inkább örülni szoktam neki, azt jelenti h nem volt lyukas a gumi :)
egyébként el kell fogadni, ez van.
kicsit jobban kell figyleni a higiéniára, de elég sok ember túlélte, nyugi :)
21/L
Kellemetlen érzés. Sztem se várd.
Igazából így tudnám leírni és jellemezni h milyen érzés : folyik belőled valami sűrűbb mint a vizelet, és közbe jobban fáj a hasad mint nagy wc-zéskor. Persze nem vérzel folyamatosan megállás nélkül. De azért...hát na :)
De ne ijedj meg ! Lehet,h rosszul hangzik, de túllehet élni. Vannak már gyógyszerek és praktikák, amelyek megkönnyítik a dolgunkat.
Minden kisleány várja, hiszen átlép egy bizonyos szakaszon, onnantól kezdve nő. Tudom, lehet ezzel vitatkozni, de ez a lányok életében egy mérföldkő. Kellemetlen érzés, én speciel nem várom soha :D
Ez is csak egy olyan dolog, mint a gyerekeknél a fogmosás. Kellemetlen, de azért kell.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!