Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Könnyebb felhelyezni a tampont...

Könnyebb felhelyezni a tampont szüzesség elvesztése után?

Figyelt kérdés
amíg szűz voltam egyszerűen nem ment. most már nem vagyok az de jövő héten fog először megjönni azóta hogy elvesztettem. így könnyebb lesz felhelyezni?
2010. dec. 25. 14:09
 1/5 Bola79 válasza:
100%
inkább a punci rugalmasságától függ, nem a szüzességtől. ha többet lesz használva, rugalmasabb lesz
2010. dec. 25. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
csak gyakorlás kérdése az egész
2010. dec. 25. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem könnyebb.
2010. dec. 25. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amíg szűz voltam, én se tudtam felrakni. Van, hogy valakinek olyan alakú a szűzhártyája, hogy nem megy fel miatta a tampon. Most már könnyebb lesz, de persze azért be kell gyakorolni. :)
2010. dec. 26. 06:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem könnyebben ment utána (előtte sem kínkeservesen, de nem is egyszerűen, pedig akkor már közel 8 éve tampont használtam). Igaza lehet annak a válaszolónak, aki szerint a szűzhártya milyenségétől is függ.
2010. dec. 27. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!