4 napja múlt el a menstruációm. Még mindig görcsölök. Normális ez? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azért vagyok megijedve, mert máskor a menstruációm ideje alatt is csak néha görcsöltem, és akkor is csak nagyon gyengén, valamint legfeljebb az első három napban. Most a menstruációm előtt is már. A menstruációm alatt elég elviselhetetlen görcseim voltak, és most megint gyengébben, de még mindig görcsölök. Menstruációm alatt a görcsök mellé remegés és hányás is párosult. Na meg újabban még rendszertelenül is jön meg. Normális ez? Mit csináljak?2009. jan. 24. 04:09
1/1 anonim válasza:
Szia!
Ez egyáltalán nem normális. Lehetséges, hogy PCO-s vagy. Policisztás Ovárium Szindróma. Ilyenkor a hormonok rakoncátlankodnak, a menstruáció fájdalmas lehet, sokszor el is marad hónapokig, későbbiekben látható tünetei is vannak, szőrösödés, hasi elhízás, férfiasabb külső, stb. De más bajod is lehet. Az is lehet, hogy felfázás okozza a fájdalmas menstruációt vagy valamilyen más betegség, pl. gombás hüvely fertőzés. Szerintem keress fel egy jó nőgyógyászt, ultrahang vizsgálattal kiderül, hogy valóban PCO-s vagy-e. Igaz az is lehet PCO-s akinek nem láthatók ciszták a petefészkén. De az orvos biztos, hogy többet tud mondani.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!