Véres nyálkás vérzés, a menstruáció előtti napokban. Mitől?
Figyelt kérdés
1 hét múlva kellene, hogy megjöjjön a menstruációm, ma azonban véres nyálkás vérzésem volt, igaz nagyon kicsi. (pisilés után vettem észre). ez mitől van? ettől még ugye megjön 1 hét múlva a menzeszem?2010. dec. 21. 18:25
1/5 anonim válasza:
Szia
Nyugodj meg, ilyen elő szokott fordulni. Nekem is szokott kb. 1 héttel előtte már.
2/5 anonim válasza:
ez néha előfordul.
lehet,hogy felvagy fázva és amiatt.
megjog jönni rendesen.
3/5 anonim válasza:
Semmi köze a felfázáshoz. Köztivérzésnek hívják. Ha egyszeri eset, nem baj. Ha rendszeresen ismétlődik, akkor meg kell nézetni, nincs-e valami gond. Lehet, hogy nincs, de lehet, hogy van... nem szabad arra hagyatkozni, hogy mással is előfordult. Az, hogy másnak nincs baja, nem garancia arra, hogy neked sincs.
4/5 anonim válasza:
Nekem egy időben rendszeresen volt iyen peteérés idején, de a beágyazódáskor is ez volt (és ennek most lenne itt az ideje nálad), már ha lehetsz terhes.
5/5 A kérdező kommentje:
Terhes nem lehetek, még szűz vagyok. Először fordult velem ilyen elő, most még akkor nem megyek orvoshoz, viszont ha többször előfordul, akkor lehet majd rászánom magamat. Köszönöm a tanácsokat, válaszokat!
2010. dec. 21. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!