Milyen a normális hüvelyfolyás?
többször volt már fertőzésem, gombám, de igazából nem tudom mi lenne a normális.
Tudom, hohy fehér. Nekem nagyon halványsárga, olyan szokásos p***i szagú, nem darabos, és nem is túl híg. hígabb mint azselé.
Használjak azért el egy canestent?
NE!
Ha gombára gyanakszol, akkor annak tünetei vannak. Büdös(ebb) folyás, viszketés, égés, fájás, csípés, ezek valamelyike. Canestent ne használj csak úgy, mert a hüvelyben lévő természetes egyensúlyt megzavarhatod vele. Ha gombára gyanakszol, orvos fogja megállapítani, van-e...
A folyásod normálisnak tűnik. Leegyszerűsítve: peteérés előtt-után nagyon halványsárga (vagy fehér) tapadós, sűrű. Peteéréskor nyúlós, hígabb, tojásfehérje-szerű.
És punciszagú, de nem büdi.:)
Vélhetően nincs semmi bajod sem.
Na igen peteérés, tablettát szedek, úgyhogy elvileg nincs peteérésem. Ha lenne akkor kb közeledek a peteéréshez.
Köszönöm a válaszod, megnyugtattál.
És esetleg genia, a hülyeflóra egyensúly miatt?
Mostanában sok édességet ettem, és félek, hogy a tablettától meggyengült ott lent az egyensúly.
Első vagyok, a folyásod normális. Utolsónak abban van igaza, hogy amennyiben folyásnak nevezzük, akkor az baj- mert ez igazából nem folyás, hanem hüvekyváladék. Az orvosok mást értenek folyás alatt.:)
Az édesség nem befolyásolja a hüvelyed nyálkahártyájának összetltelét.
Tejsav tartalmú tablettákkal, kúpokkal nem árthatsz magadnak, de ugyanerre jó, ha sokszor eszel élőflórás joghurtot, esetleg csak simán joghurttal (natúr) is "ecsetelheted", kenegetheted néha a hüvelyedet. Joghurtba áztatott tampon is jó, ha picit fejre álla hüvelyflóra.
De nálad valószínűleg TÉNYLEG semmi gond nincs, attól, hogy peteérésed nincs, a hüvelyváladékod még megvan, mint ahogyan a menstruáció(nak nevezett vérzés) is van, ha tablettát szedünk is.:)
Sziasztok!
Én is úgy tudom a dokitól, hogy a folyás nem normális dolog van valami a háttérben, lehet hogy étkezés miatt lehet hogy valami fertőzés. És ne mondja senki hogy olyan kényelmes és esztétikus lenne folyással élni. Van olyan hüvelykapszula ami pikk-pakk rendbe teszi (Gynophilus) csinálj egy kúrát és kész. Rendben leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!