A hüvelyváladékom sárgás, néha zöldes. Összefügghet azzal, hogy nem tudok rendszeresen fürödni? Amikor tudok tusolni, akkor nincs semmi baj!
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 21:21
1/12 anonim válasza:
Valószínű, hogy a tisztálkodás hiánya miatt van ez. Lehet van valami fertőzésed, ezért menj el orvoshoz, és fürödj rendszeresen. Miért nem tudsz mindig?
2/12 anonim válasza:
ez bakteriális fertőzés....kezeltesd és fürödj
3/12 anonim válasza:
ha tusolni kádban fürdeni nincs minden nap lehetőséged akkor próbáld meg szivaccsal csak a nemi szervedet mosni. ahhoz nem kell sok víz, de mégis tisztán tartod magad.
4/12 A kérdező kommentje:
Maradjunk annyiban, h nem valami gazdag családból származom :S
2010. dec. 20. 21:46
5/12 anonim válasza:
Ha netre van pénz, vízre is legyen már:S
6/12 A kérdező kommentje:
ezzel a problémával nem szeretnék orvoshoz menni, tudtok valami otthon megoldást?
2010. dec. 20. 21:48
7/12 anonim válasza:
ez valami súlyos fertőzés, gyulladás.
minél hamarabb menj dokihoz, mert szövődményei lehetnek.
azt én sem értem, hogyhogy van internet, víz meg nincs?
8/12 anonim válasza:
Nem szeretnél vele orvoshoz menni, akkor minek kérsz tanácsokat? Ezt otthon nem lehet csak úgy kikezelni! Ez nem olyan h magától elmúlik! És amúgy a 83%-nál van a pont! Az Sztk-s nőorvost a TB támogatja, nem kell érte fizetni. Én nem halogatnám a helyedben. de ez csak az én véleményem.
9/12 anonim válasza:
sajnos ezt otthon nem tudod megoldani, csak rosszabb lesz annak meg soroljam a hosszútávú következményeit? ha sokáig nincs kikezelve és elburjánzik a dolog akkor hüvelygyulladás... legvégső soron meddőség.
el kell egyszerűen menned orvoshoz. az sztk ingyenes.
10/12 anonim válasza:
1 lavór víz kb 10 l, naponta 10 l víz befér szerintem és meg tudsz mosdani, akármennyire csórók vagytok ...a fertőzést meg kezeltetni kell, mert súlyosabb lesz csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!