Hagyma szagú a hüvelyváladékom. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta. Tudom, hogy az az egészséges, ha szagtalan, de szúrós szagú, a hagymára hasonlít. Sokszor voltam nőgyógyásznál, mindig adott valamit, de nem múlt el. Rendes nőgyógyászra nincs pénzem, de gyanítom, hogy valamilyen fertőzés. Miért nem csinál egy kenetvizsgálatot, abból kiderülne, hogy mi a bajom, és nem csak találomra irkálna fel valamit? Már egy csomót ráköltöttem a gyógyszerekre.2010. dec. 20. 15:44
1/8 anonim válasza:
Keress egy másik, rendesebb sztk-s orvost, és kérd meg szépen, hogy vegyen kenetet.
2/8 A kérdező kommentje:
De akkor ez biztos, hogy nem normális? Ha tényleg nem az, akkor elmegyek máshoz.
2010. dec. 20. 15:56
3/8 anonim válasza:
Cicus, ez baj. És előjele lehet egy komolyabb bajnak. Menj orvoshoz, de ne az eddigihez... SZTK-n belül minimum 2-3 doki van, mindnek fogadnia kell (ingyen). És ne tedd meg magaddal,h orvosra nincs pénzed! Bármin lehet spórolni, enni, inni valón, de az egészségeden nem!
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem biztos az sem, hogy kóros, de egy kenetvétel erre megnyugtató választ adna. Ha van gond, lehet célzottan kezelni, ha nincs, akkor legalább nem aggódnál miatta tovább.
5/8 A kérdező kommentje:
Oké, elmegyek orvoshoz, kérek időpontot. Nem nyugtattatok meg, de lehet, hogy tényleg baj van. Köszönöm a segítő válaszokat!
2010. dec. 20. 16:28
6/8 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémám van. Majd lécci írd meg hogy mit mondott az orvos :)
7/8 A kérdező kommentje:
Megírom, de januárra kérek időpontot. :-)
2010. dec. 20. 18:46
8/8 anonim válasza:
Szia. En is ezzel a problemaval kiszkodom mar egy honapja. Voltam orvosnal es polygynax huvelykupot irt fel. Mar 6 darabot elhasznaltam de a szag nem tunt el. Szeretnem tudni ha te megoldottad ezt a problemat, es hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!