Panasz jelentkezése esetén ha rögtön elmegyek orvoshoz és esetleg rákom van mennyi idő amíg kiderül? Mármint a magyar egészségügyet tekintve.
Kedden megyek az orvoshoz majd írok, hogy mi volt.
Addig nem szeretnék semmit sem leírni, és köszönöm, hogy szépen válaszoltatok és megvédtetek!
Lehet parasztozni, meg gerinctelen férgezni nyugodtan, csak a tényeket írtam... a stilus meg titeket minősít....mondjuk ettől fuggetlenül igazam van, de egye franc, tuti feleslegesen jártam fősulira 4 évig biológiát hallgatni....
amúgy a panaszaid egyáltalán mik??? mert tudod nem csak rák létezik, hanem vannak más betegségek is....
A stílus minket minősít?
Nem tartanánk itt, ha te nem poénkodnál egy igen komoly betegséggel!
Most már komolyan megkérdőjelezem az értelmi képességeidet! Vagy nem fogod fel, hogy milyen komoly a téma, vagy tényleg nulla együttérzéssel születtél.
Kedves kérdező!
Várjuk a keddi eredményeidet!
Szép napot!
Akármennyire parasztozzátok szerencsétlen 78%-ost, bizony igaza van. A legtöbb ráktípusnál, ha már észlelhető tüneteket okoz, akkor már aligha kezelhető.
Nem véletlen kell szűrésekre járni. Mert ha időben észreveszik, akkor még simán tudják kezelni...
A kérdés nem arra irányult, hogy a kedves laikus válaszadók szerint mennyire kezelhető a rák a panaszok jelentkezése után.
A kérdés az volt, hogy mennyi idő, amíg ténylegesen kiderül, hogy a panaszt valóban a rák okozza-e.
Itt most nem az a lényeg, hogy igaza van-e vagy sem, hanem a válasza minőségével volt baj!
Mit nem lehet ezen érteni???
na végre van, aki vette a lapot
amúgy jelesre végeztem biológiából, ha már annyira releváns és nem poénkodtam, csak a száraz tényeket közöltem...
de a tüneteket még mindig nem írtad le kérdező, szóval nem is olyan fontos, ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!