Csajok! Ti hogy voltatok ezzel?
Figyelt kérdés
Szóval kb 1 éve jött meg és már nagyon elegem van a betétből, főleg hogy nagyon erős a vérzésem. Szeretném kipróbálni a tampont de nagyon félek mert még szűz vagyok éshát.. Tudom, sok a problémám :D csak akkor is! Meg mondta a barátnőm hogy fáj is amikor kiveszi! Ti mikor próbáltátok ki először? Tényleg fáj?2010. dec. 19. 09:43
1/5 anonim 

válasza:

Először is nyúlj fel a puncidba az ujjaddal és tapasztald ki, hogy mi merre van. Fájni akkor fáj, ha a tampon még nem telt meg.
3/5 A kérdező kommentje:
14
2010. dec. 19. 09:56
4/5 anonim 

válasza:

én is szüzen használok tampont, ha olyanom van :D Lényegében csak akkor fáj, ha még nincs teljesen tele. Van egy zsineg rajta, ha azt meghúzod, és nehezen jönne ki, még hagyd egy kicsit. Ha könnyen jön, vedd ki.
5/5 anonim válasza:
Még én is bőven szűz voltam amikor elkezdtem használni.Először kisebb méretűvel próbálkozz.Erős vérzés esetén gyakrabban kell cserélni,de ha a kisebb felhelyezése már nem jelent gondot,próbáld ki a nagyobbat ami a vérzésnek megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!