Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit kell csinálni egy nőgyógyá...

Mit kell csinálni egy nőgyógyászati hormonvizsgálaton?

Figyelt kérdés
egyszerűen csak oda kell menni,és kérni kell,hogy ezt szeretném nem?nektek már volt ilyen vizsgálatotok?(lécci csak azok írjanak,akik normálisan válaszolnak,mert komolyan kérdeztem.Köszönöm)
2009. jan. 22. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
be mész leveszed az a nadrágot,bugyit felülsz egy asztalra a lábaidat behelyezed két tartóba és benézz arra a bizonyos helyre,benyul. Ennyi
2009. jan. 22. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Elözö vagyok rosszul mondtam a hormon vizsgálatnál elküld vérvételre valószinűleg...
2009. jan. 22. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Maga a hormon vizsgálat egy vérvétel. A probléma jellegétől is függ, hogy a ciklus hanyadik napján végzik. Összetettebb probléma esetében célszerűbb endokrinológiai rendelést felkeresni.
2009. jan. 22. 18:30
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.még annyit,hogy ezek után kb mennyi idő mire kideríti a problémát ami miatt odamentem?
2009. jan. 22. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!