Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Nektek milyen tüneteit...

Lányok! Nektek milyen tüneteitek voltak gyógyszer elhagyáskor?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy mire számíthatok a fogamzásgátló tabletta abba hagyásakor.Köszike
2010. dec. 15. 22:13
 1/7 anonim válasza:

Szia!

Én egy hónapja hagytam abba és nekem a hátsmon jött ki pattanás. Eddig más tünet nics és remékem nem is lesz.

2010. dec. 15. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne!Én úgy hallottam h van hogy nem jön meg tök sokáig,vagy teljesen felborul a havi baj.Persze valakinke pöccre pontosan megjön mintha gyogszert szedne.Asszem pár hónapig nem is gáz ha nem jön meg de utána elkell menni az orvoshoz és ír fel gyógyszert amitől megjön.Amúgy halottam olyat is aki ahogy abbahagyta elkezdett fogyni,mert ha nem is hizol egy-két gyógyszerfajtátol mégis azért a vizet megköti és nehezebb fogyni.Te amugy melyiket hazsnáltad ha megkérdezhetem?És babát akarsz vagy csak megundtad a szedést vagy szünetelteni akarod vagy nem hormonális uton akarsz védekezni.Nem kell válaszolnod ha kényes a téma.
2010. dec. 15. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:

szia!

nekem semmi, de semmi gondom nem volt, mikor elhagytam, talán annyi, hogy azóta megint többet járok kozmetikushoz. 2 évig szedtem. A menzim a tabletta szedésekor már nagyon gyenge volt, most újra erősebb és újra fáj, mikor megjön. Szóval semmi extra, visszatértem a normális kerégvágásba.

Drukkolok, hogy neked se legyen semmi panaszod!

2010. dec. 15. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Pattanás, pattanás, pattanás. Mitesszer. Fénylő arc. Olyanok, amiket ki sem lehet nyomni, csak van és ronda. Életemben nem volt ennyi. Több mint fél éve ez van. Apró pattanás-szerűségek vannak a hátamon, karomon, dekoltázsomon is, ezeket sem lehet kinyomni csak kijönnek.
2010. dec. 15. 22:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,milligestet szedek 4 éve,mostanában veszem be az utolsót és nem szeretnék többet.Igen babát tervezünk,de pár hónapot várunk,hogy kitisztuljon a szervezetemből.
2010. dec. 17. 09:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja jó pár hónapot várni,ugy tudom 1-2 elég.Persze közbeszolhat az ha nem jön meg honapokig,de akkor doki tud adni olyan gyógyszer gyógyszert amitől megjön.Sok sikert a babához!
2010. dec. 17. 09:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,remélem nem jön közbe semmi probléma.
2010. dec. 18. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!