Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jött egy nagyon erős görcs és...

Jött egy nagyon erős görcs és éreztem, hogy valami kijön belőlem és elrohantam a wc-re! Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
Tehát amikor berohantam a wc-be akkor láttam,hogy valami szürkés valami volt,kb üveggolyónagyságú,először azthittem,vércsomó,de wc papírral megpróbáltam szétnyomni és nem tudtam.Orvoshoz nem mentem el vele,utána éppúgy véreztem mintha sima havi vérzés lett volna,főleg mert aznap reggel kezdtem vérezni,ez pedig úgy délután5-6 között történt.Nemtudom mi ez!Szerintetek mi lehetett ez?
2009. jan. 21. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát most hirtelen a vetélés ugrott be. Egyébként mindenképp menk orvoshoz, nem ártana egy hüvelyi ultrahang.
2009. jan. 21. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

NEM mentél orvoshoz ezzel???

Mit szeretnél, hogy látatlanban mondjuk meg, gyerek volt-e vagy cysta?

:S

Válasz: egy olyan valami, amivel minden épeszű nő rohanna az orvosához..

2009. jan. 21. 16:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is rohantam volna ha tudtam volna menni akkor éppen,viszont ha éppen szabadságon 1,5 hónapig az egyetlen orvos a körzetedben,akkor hogy rohanj???Attől még épeszű az ember,mert nemtud elmenni!
2009. jan. 21. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Ügyeletről még nem hallottál?
2009. jan. 21. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok, nem ellened haragszunk, hanem érted és féltésből! Ügyelet, persze, hogy ügyelet, ha nincs más!!! Ez nem egy otthoni nátha..! Írd meg kérlek, mi volt ez, ha kiderült...
2009. jan. 21. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy cisztát csak meg tudna különböztetni a kérdező egy elvetélt embriótól.Ha üveggolyó nagyságú és baba lett volna,akkor már a formáján is látja.

Szerintem is felelőtlenség nem dokihoz menni rögtön.

Akár el is vérezhetsz bármi volt az.Ne játssz az egészségeddel,menj másik dokihoz ha a tiéd szabin van.

2009. jan. 21. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
énis igy elsöre vetélésre gondoltam. De mindenképp menj el orvoshoz. Ez nem normális dolog!
2009. jan. 21. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!