Már hetek óta fáj a hüvelyem. Csípő, égető érzésem van folyamatosan. Mit csináljak?
Nincs folyásom, a doki azt mondta nincs fertőzésem, csak egy szokásos hüvelygyulladás, majd elmúlik magától. Nincs valami tanács, recept nélküli gyógyszer vagy kúp ötletetek, vagy bármi?
Már a sexuális életem is tönkreteszi ez a csípő, égő érzés és már nem is kívánom a sexet sem. Segítsetek!!!!
Alkoholpártinak: lehet, hogy régen nem volt ennyi lehetőség, de a meddő nő is több volt. nem az őskorban élünk, az a te gondod, ha kuruzslással akarod meddővé tenni magad...
Alkohol baktériumölő, de a kiváltó okot nem öli meg- csak a nyálkahártyádat szép lassan.
Pont.
Figyu! Az alkohol egy tanács volt,mert a kérdező is tanácsot várt-házi praktikát.
Te tudod mennyi meddő volt régen? Tán most töltöd a 120.életéved? :) Vicces. De nem bántani akarlak,tényleg.
A kuruzslás szót pedig nem erre szokták alkalmazni és pont!
Az jó, hogy nem akarod bántani az előtted szólót, mert neki van igaza: hüvelygyulladást nem tanácsos otthon kezelni, az orvosnak viszont valóban kötelező volna. Alkohol helyett a patikában kapsz épkézláb tanácsot te is...
Az enyém a következő, de csak addig, amíg értelmes orvoshoz nem jut a beteg, mert az okokat kell megszűntetni! LESZ ok.
Teafaolajat keverj össze egy kis joghurttal. Élőflóra jót tesz a hüvely tejsavbaktérium -háztartásának. Ebbe áztassál tampont, és azt kell feltolni egy -egy éjszakára.
Levendualolajat is össze lehet keverni tejjel, ez menjen a fürdővízbe.
A tüneteket lehet így valamelyest csökkenteni, orvost, aki ÉRT IS HOZZÁ- nem pótolja a dolog.
A baromságokat meg ne itt írjuk- egy másik ember testét simán tönkre lehet tenni az ilyesmivel, ez felelősség..:S
Üdv:
-hozzáértő, magyarul orvos, aki ugyan nem nőgyógyász, viszont belgyógyász és NŐ. -
Baromságokat hol kell írni tessék mondani?
Én magamat védtem meg és magamon tapasztalt tanácsot adtam. Viszont tanácsot írtam nem kötöttem senkibe!
Miért nem lehet szépen elmondani ha nem jó az ötletem?
Emberek vagyunk vagy sem?
Ez az alkoholos törölgetés egy őrületes nagy baromság. nehogy csináld.
ahogy az egyik válaszoló írta, amíg nem találsz másik nőgyógyászt, menj el háziorvoshoz, majd ő ad rá valamilyen általános antibiotikumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!