Tegnap este ota nagyon viszket a szemeremajkam, megvakartam es most rohadtul bedagadt. Tuti gomba. Szerintetek mivel kene kezeljem? Legyszi valaszhoz irjatok oda korotokat is!
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 15:35
1/7 anonim válasza:
Szerintem orvossal kellene kezelned.
2/7 anonim válasza:
El kéne menni orvoshoz,mert a diagnózist csak ő tudja pontosan megmondani...lehet,hogy gomba,de mi van ha nem csak az a gond??
Egyébként cannesten kúp és kenőcs jó a gombára,de nem biztos hogy jó más fertőzésekre..
3/7 anonim válasza:
Vény nélkül kapható: Pevaryl G -hüvelykúp. Ha ez nem használ, akkor doki!!! 33 éves Nő
4/7 Bocipók válasza:
Nekem a Canesten és még sok más szer is hatástalan volt, kizárólag a Borax-glicerin oldatos ecsetelés segített. Olcsóbb is, mint a Canesten, tuti jó. Patikában lehet kapni. Pár száz Ft.
5/7 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek a segitseget
2010. dec. 13. 15:54
6/7 Kriszti83 válasza:
Érdemes vele orvoshoz fordulni, vagy a patikában kérdezd meg milyen lehetőségek vannak (hüvelykúp, kenőcs, tabletta).
7/7 anonim válasza:
szia nekemma este ugyanez volt . és már eléggé félek . te mit csináltál? elmentél orvoshoz? vagy elmúlt magától?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!