Fogamzásgátló szedése mellett sajnos évek óta nem voltam rákszűrésen. Azt tudom, hogy nagyon le fog tolni a doki ha most elmegyek, de lehet valami bajom? Most akarom abbahagyni a tablettát.
Jaj, engem azért tolt le, mert vagy két hét hiányzott a kerek egy évhez és teljesen ki volt akadva, hogy minek nekem ilyen gyakran rákszűrés az angol nőknek 3 évente is megfelel, mit vagyok én ennyire oda a rákszűrésért. Aztán meg se nézett elküldött. Ezeknek semmi sem jó, hidd el.
Azt meg, hogy lehet-e bajod, honnan tudjuk? Azért mégy, hogy megtudd. Ez senkire nincs ráírva.
Persze, hogy lehet. Miért ne lehetne? Te talán nem ember vagy, hanem örök életű hallhatatlan?
A rendszeres rákszűrés NEM véletlenül van kitalálva.
Ne törődjél vele, hogy le fog tolni, csak menj, és innentől járj rendszeresen.
Szerintem ne a doki miatt izgulj, hanem az egészségedért!
Imádkozz, hogy ne találjon semmit, mert akkor majd joggal kérdezi meg, hogy miért nem voltál évekig rákszűrésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!