A menstruációmnak másfél hét múlva kellene megjönnie, de már négy napja barnás, néha feketés vér folyik belőlem. (? )
Figyelt kérdés
Ilyen még nem volt, pedig már 5 éve fogamzásgátlót is szedek. Csak akkor szokott barnás, és ennél kevesebb mennyiségű cucc jönni belőlem, mikor elkezdek menstruálni, szóval nem értem, hogy mi lehet most ez.
Ha valaki tudja, kérem segítsen. köszönöm
2010. dec. 12. 14:23
2/5 anonim válasza:
Nem lehet hogy felfaztal, vagy petefeszekgyulladasod van vagy valami? Tudod ilyenkor hidegbe hamarabb felfazik az ember... Lehet hogy ez okbol...
3/5 A kérdező kommentje:
Szóval ez mindenképpen valami betegség jele?
mert akkor sürgősen nőgyógyászhoz kell forduljak.
2010. dec. 12. 14:47
4/5 anonim válasza:
Lehet közti vérzés is, de akkor is dokinak kell látnia. (Nem maradt ki véletlenül tabletta? Vagy nem lehet, hogy más gyógyszert is szedtél, antibiotikumot, ilyesmit? Vagy hasmenés, hányás miatt nem szívódott fel elég hormon? Közti vérzés tipikusan ezektől lehet.)
5/5 A kérdező kommentje:
rendszeresen szedem a gyógyszert, és antibiotikumot sem szedtem.
Mostanában sokat ment a hasam. tudom, hogy a hasmenés csökkenti a gyógyszer hatását, de én mindig este veszem be, és általában reggel megyek wc-re, így azt gondolom, hogy ez nem befolyásolta a gyógyszer hatását. komolyan, én már terhességre is gyanakodtam, mivel soha nem történt még ilyen velem.
2010. dec. 12. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!