Fogamzásgátló tabletta mellékhatásai? Mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből?
Tapasztaltatok mellékhatásokat a szedés során, amit a tablettának tulajdonítotok? Babavállalás előtt mennyi idővel szükséges abbahagyni a szedését, hogy megfelelően kiürüljön a szervezetből?
És végül, jelentkeztek mellékhatások, mikor abbahagytad a szedését?
Köszönöm mindenkinek!
Ezt a kérdést nem ide kellett volna írni, de azért válaszolok.
Lehetnek mellékhatásai, hogy mik azok az a szervezettől függ.Lehet hízás, étvágytalanság, igazándiból nagyon sok minden...
Hogy mennyi idő alatt ürül ki, arra egyértelmű választ nem fogsz kapni, ugyanis van olyan orvos aki 3-6 hónapot mond, van aki viszont azt, hogy már akár egy hónap alatt is.
Én már abbahagytam, de csak kb. 3 év múlva lesz babaprojekt. Nem voltak/vannak mellékhatások. Annyi csak, hogy jobban fáj, amikor megjön és kitolódott pár nappal a ciklusom.
Hát ez tényleg nagy idiótaság...
Már bocsi!
"Ha 3 évig szedted 3 év alatt fog kiürülni."
A második válaszoló és én is ezt tartjuk hülyeségnek nem a saját tapasztalataidat! Gondolj már bele, hogy mennyire irreális: szeded mondjuk 16 éves korodtól 25ig, az 9 év. És csak újabb 9 év után lehet gyereked, ha ennyi idő alatt ürül ki?!
Igen! Közben rájöttem, de a véleményem továbbra is ugyanaz, csak nem neked szólt!
=o)
Bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!