Szeretnék mindent megtudni az applikátoros tamponról. Vélemények?
Szeretném tudni kinek mi a véleménye róla. Eléggé kapós vagyok a bacik számára ott alul ezért gondoltam erre az applikátoros dologra. Ma láttam DM-ben mindössze 400 FT-ért. Kérdésem: Megéri megvenni? Higiénikusabb? Az applikátort csak 1x lehet használni? Van a dobozában 4 db tampon. Gondolom normál méretűek. Én ezzel az applikátorral mini tampont is használhatok? Könnyű a használata?
Egyszóval jólenne mindent megtudni erről a (szerintem) hatékony megoldásról. :) Várom a válaszokat.
Jaah és még vmi. Az applikátor nem sérti fel a hüvely falát?
Hat szerintem az ok.ob-nel meg nem talaltak fel jobbat a vilagon.
Vettem mar ilyen applikatorost, oszinten mondom kibontottam es dobtam is ki. Egyetlen hianyzik a dobozbol, a tobbi all a szekrenyemben. Nekem egyaltalan nem szimpatikus.
Ettol fuggetlenul probald ki, foleg ha ilyen kedvezo az ara, lehet hogy neked nagyon jol fog mukodni!
Bar az ara azert elgondolkodtato, miert lehet ilyen olcso? Az ob. tuodom hogy draga, de nekem az a legjobb.
Nekem nem vált be. Fájdalmasabb volt a felhelyezés, mert a műanyag a kezemmel ellentétben nem puha. o.b.-t próbáltam pedig. Az applikátor nélkülivel viszont nincs bajom.
Kipróbálnod szeritem érdemes lenne, mert lehet, hogy nekt pont az válik be jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!