Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy lehetne enyhíteni a vérzést?

Hogy lehetne enyhíteni a vérzést?

Figyelt kérdés

Nagyon vérzek, mindig, és tesin nagyon rossz, épp hogy át nem ázok. Kb. óránként kell cserélnem betétet. Éjszaka is fel kellett kellnem, mert már a bugyim is tiszta véres volt. :(

Nem lehet, valahogy kicsit enyhíteni rajta? :(:(

13/L

2010. dec. 6. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
sajnos nem tudom hogy lehetséges ilyen
2010. dec. 6. 22:06
 2/6 A kérdező kommentje:
kár :(:(:( de azért köszi
2010. dec. 6. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:

anyuddal menjetek el egy gyereknőgyógyászatra, ha óránként kell cserélni, az túl sok vér

amúgy meg minél idősebb leszel kb annál kevesebb vérzés lesz ciklusonként

2010. dec. 6. 22:54
 4/6 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló csökkenti a vérzést, de ehhez még fiatal vagy. Menj el nőgyógyászhoz, hátha van jobb ötlete.
2010. dec. 6. 23:49
 5/6 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális, mert még elég fiatal vagy és gondolom nem rég óta menstruálsz.Sajnos ez a nők sorsa, ki kell bírni valahogy.Nekem is volt, hogy túl sok volt, én olyankor citromos vizet ittam. Nekem segített, de ha menstruációd első napján, vagy akár előtte egy nappal iszod, biztos, h nem lesz annyi.
2010. dec. 7. 11:06
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, kipróbálom :D

Amúgy igen az elején vagyok, most jött meg először szeptember 20.-án.

Már kevesebb lett, szerencsére, remélem nem is kell nőgyógyászhoz mennem, sőt anyuval se szoktunk ilyenekről beszélni, szóval..nem is tudom, mindegy.

Köszi mindenkinek, aki válaszolt

2010. dec. 7. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!