Szerintetek mennem kell ezzel orvoshoz vagy sem, kijöhet magától a szememből? (nem használtam szempillaspirált)
Egy szempilla miatt nem fogják kilökni a szemgolyódat, nyugi.
Egyébként kérd meg anyukádat,hogy próbálja meg kiszedni és ha nem sikerül neki sem és még holnap is benne marad a szemedben akkor irány a szemészet.
szerintem egyszerűen kimoshatod egy kis vízzel. vizezd be az ujjaidat, jó alaposan. húzd le az alsó szemhéjad, döntsed hátra a fejed, mintha szemcseppet használnál. az ujjaidat érinsed össze, hogy gyertya láng formát vegyenek fel. mint amikor olyan olaszosan magyaráz valaki :D de ez csak tipp, akárhogyan is célozhatsz. mert most jön a lényeg. a víztől csöpögő kezedet tartsad a szemed felé, és folyasd a szemedbe a vizet. ha ez nem jön össze, akkor használj kiskanalat, azzal több vizet tudsz beleönteni. jól mosd át, nekem ez ki szokta hozni a koszt. főleg akkor jó, ha belemegy a festék.
DE MOSS ALAPOSAN KEZET ELŐTTE!!!
sok sikert
22/L
Egyáltalán biztos, hogy még benne van?:) Mármint látod?
Mert lehet, hogy már nincs is benne, csak annyit piszkáltad a szemed, hogy attól van kellemetlen érzésed.
De ha még benne van, akkor menj el szemészhez és kiszedik.
Bajod nem lesz tőle, ne aggódj:)
Szia!
Ne aggódj, kikerül előbb-utóbb. A sírás amúgy jó, mert esély van rá, hogy kisírod :) Nővérem egyszer orvoshoz ment, mert 3 napig nem jött ki a szempilla-darab a szeméből és nagyon szúrta, már csupa piros volt a szeme az irritációtól. Széthúzták a szemhéját, és kimosták egy szembarát folyadékkal, nem érzett semmit, csak hogy folyik az arcán az a cucc (vízszerű valami). Nem volt súlyos.
Szóval ne aggódj.
Nekem amúgy a múltkor az segített, hogy víz alatt (teli mosdó) kinyitottam a szemem és széthúztam a szemhéjam, hogy kimosódjon a kis mocsok.
25/N
fogsz egy pálinkáspoharat, öntesz bele vizet. Rárakod a szemedre, és hátrahajtod a fejed. Belepislogsz párat. Hidd el ki fog jönni.ne izgulj.
barátomnak csemperagasztó ment a szemébe mégsem ,,lökték,, ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!