A cickafarkfű gyulladáscsökkentő, baktérium ölő, vagy hüvely hámfal építő?
Leírom neked a saját tapasztalataimata cickafarkfűről.
én a hólyaggyulladásomra szoktam iszogatni. azt kell mondanom, hogy enyhíti kissé a tüneteket, ezenkívül erős vizelethajtó hatása van. most is rajtam van ez a vacak betegség, és sajnos ha nagyon be van durranva valamid ott belül, nem hatásos. ezek úgy vannak bejegyezve gyógszerkönyvileg, ahogy írod: gyulladáscsökkentő, baktériumölő. csakhogy a hatásuk nem ér fel valódi antibiotikumokkal, annyi baktériumot nem képes egy gyógytea elpusztítani, mint egy gyógyszer. hiszen ha felérne az antibió hatásával, akkor többé senki nem szedne gyógyszereket. ha komoly hüvelygyulladásod van, rossz közérzettel, fájdalmakkal, akkor a tea max arra jó, hogy azt iszogatod, míg el nem jutsz orvoshoz.
én is hétfőn megyek urológushoz, ma még iszom a teát.
Szia.
Igazat adok előttem írónak,de annyit azért hozzáteszek,hogyha csak iszogatja,de nem ül ülőfürdőbe,persze,hogy nem olyan hatásos.
Régen csak gyógynövények voltak,semmi gyógyszer,és sokkal egészségesebbek voltak az emberek,mint ma.25 éves vagyok,280 emberrel dolgozom együtt,de a két kezemen meg tudom számolni,hány velem egy korú ember van,aki nem szed gyógyszert.A gyógyszer mellékhatásai miatt ugyanannyi hosszútávon előjövő nyavalyát szedsz össze,mint amennyi hasznod abból van,hogy gyorsabban gyógyulsz meg.
Hiszem azt a családom múltjából kiindulva,ha hosszútávon és megfelelően alkalmazod a gyógyteákat,akkor nem lesz ilyen visszatérő betegséget,mint első válaszadónak.
Egy kis segítség,ha az lehet:Maria Treben:Egészség Isten patikájából,és a többi könyv a szerzőtől.
Melody
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!