Van valaki ezen a Földön, akinek ugyanez a baja? Lent részletezem.
Figyelt kérdés
Furcsa problémám van: Nem tudom hogy érteni fogjátok-e ha elmesélem,de eddig senki nem értette,hogy miről beszélek. Az a gondom,hogy amikor felfázok,nekem nem olyan ez a dolog,mint másnál. Elvileg egy normális ember csak sűrűn jár WC-re,de nekem nem ez a bajom a felfázással. Mert van mellé egy furcsa érzés,ami eszméletlenül kellemetlen. Nem fáj,nem is csíp,semmi ilyesmi.Olyan édes érzés(mint az orgazmus)de ez rossz,és arra késztet hogy minél tovább ott üljek,mert ha kijövök,nem tudok nyugodtan ülni,mert teljesen el kell engednem az izmaimat(ami csöpögéshez vezet)ezért órákig ülök a vécén. Egész életemben így volt,szóval nem lehetek beteg,vagy ilyesmi. Annyira rossz érzés,és ekkor felállni is utálok,nem hogy kimenni az utcára. Kiskoromban azt hittem-amikor még nem jött meg,és mindenki állította hogy nagyon rossz és kellemetlen érzés-szóval azt hittem hogy ha megvan,az is ilyen rossz lesz,és aggódtam. De a menzesz ehhez képest nagyon jó. Miért nem vagyok normális? Ugye van legalább egy ember,akinek ugyanilyen érzés,amikor felfázik? Mit tehetnék? Segítsetek!2010. dec. 4. 09:49
1/9 anonim válasza:
van akinél egész kiskorátol vannak vizelettartási problémák.
2/9 A kérdező kommentje:
Ez nem vizelettartási probléma,félreértetted. Itt avval a kellemetlen érzéssel van a baj..
2010. dec. 4. 10:03
3/9 A kérdező kommentje:
de csak akkor van,amikor felfázok.
2010. dec. 4. 10:04
4/9 anonim válasza:
Itt vagyok, ha ez megnyugtat.
Mikor felfázok, akkor sokat megyek wc-re de csak az inger van meg és a köztes időben is rossz, nálam nem jár csepegéssel.
Nagyon rossz sajnos, nem is lehet vele mit kezdeni. Vigyázni kell magadra, ne fázz fel:)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Remélem,ír még valaki
2010. dec. 4. 10:11
6/9 anonim válasza:
Szia! Én eddig életemben egyszer voltam felfázva, de az nagyon rossz volt. 2 percenként jártam wc-re, fájt mikor pisiltem, de én is éreztem azt az érzést, amit megpróbálsz leírni. Szerintem az csak a megkönnyebbüléstől van, hogy néhány másodpercre talán nem fogod érezni az ingert. Lehet értelmetlen, de nem tudom jobban megfogalmazni. :)
7/9 anonim válasza:
Ismerős amit írsz,nekem is egészen kiskoromtól kezdve felfázási problémáim vannak. Egyáltalán nem hasonlít az orgazmushoz,inkább csak rettenetesen fáj és csíp,és nem tudok felállni a wc-ről,mert amikor felállok úgy érzem,hogy be fogok pisilni. Teljesen normális vagy,ez olyan dolog,mint a menzesz,mindenki másképp reagál rá,valakinek a melle fáj,meg a hasa,valakinek semmije sem fáj,csak az utolsó nap,stb stb. Neked ilyen módon jön ki a felfázás,nincs itt semmi probléma. Ne legyél mmezítláb soha,vegyél fel vastag,vagy két zoknit,a derekadat meg a hasadat pedig védd. Én is ezt csinálom mert könnyen felfázok. Ha pedig nagyon aggaszt a dolog,keress fel egy nőgyógyászt.
8/9 anonim válasza:
Szia! én értelek és neke ebben az segít ha jó meleg kamillás ölőfürdőt veszek mert akkor is eltudomlazítani az izmaimat és még jó érzés is.Múltok hajanali fél 3kor kellett csinálnom és hát elis aludtam közben mert akkor nem fáj.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ki fogom próbálni a kamillafürdőt.
2010. dec. 31. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!