Milyen egy gyermeknőgyógyász?
Figyelt kérdés
Milyen egy vizsgálat?2009. jan. 17. 20:51
1/11 anonim válasza:
Óvatos, türelmes és megbízható :-)
Figyel a vizsgálatnál, és szán időt arra is, hogy megnyugodjál, és képes legyél ellazítani magad.
2/11 anonim válasza:
Ugyanolyan, mint a rendes ambulancia, csak tinikkel foglalkozik.
Bemész elmondod mi a panasz, vagy csak gyogyszerért mennél vagy ilyenek.Megkérdezi h mikor jött meg utoljjára, hány napra,nincs e panaszod.Ha van valami gond megvizsgál egy asztalon,de az nem fáj, illetve elvégzi a rákszűrést, amihez kenetet vesz egy pálcával ami olyan mint egy hosszú fültisztito pálcika.Nagyjábol ennyi.
De konkrétan mire vagy kíváncsi?
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi. :) De kb.ugyan azt csinálja ,mint a rendes nődoki?
2009. jan. 17. 21:18
4/11 anonim válasza:
Unokahúgomat 8 évesen kellett vinni, és ha annyit mondok hogy nem maradt vissza neki semmilyen kellemetlen élmény, ezzel mindent elmondtam. ili
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi,az előző válaszom a legelső válaszolónak volt!:) Köszi,pont erre voltam kiváncsi! :)
2009. jan. 17. 21:19
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. jan. 17. 21:20
7/11 anonim válasza:
Neki mintát vettek valami fültisztító pálcika szerűséggel. ili
8/11 anonim válasza:
Kíméletesebben vizsgál még a felnőtt nőgyógyásznál is. és ha szűz valaki, tudomásom szerint végbélen át vizsgál (ugyanis azon át is ki lehet tapintani a belső ivarszerveket).
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2009. jan. 17. 21:22
10/11 anonim válasza:
Ugyanaz,mint a felnőtt.Viszont nem végbélen keresztül vizsgál,hanem rendesen.Én 14 évesen(vagyis 10 éve) voltam ilyen helyen.Kíméletesek,kedvesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!