Mitől ájulhattam el?
Figyelt kérdés
Álltam és csak ugy elterültem és tom hogy elájultam mert mikor megint magamnál voltam már az ágyon feküdtem...
Voltam két orvosnál elsőnél a menzeszemre gondoltak és megmérték a vérnyomásom 98 volt és azt mondták jó
a másodiknál megmérték 103 volt és azt mondták alacsony azt mondta hogy egyek vitmint eszek de most kinek higgyek? 14 éves vagyok 11 évesen jött meg és nem nagyon lehet mostanra már nem ingadozhat vagy mégis??
2009. jan. 17. 20:39
1/5 anonim válasza:
Szia! Simán elájulhattál az alacsony vérnyomástól. Az alacsony vérnyomás önmagában nem káros, csak okozhat ájulást. Ha korábban nem volt és később sem lesz ilyen problémád, akkor szerintem nem is kell vele különösebben foglalkozni. Ha viszont ismétlődik az ájulást akkor inkább menj újra orvoshoz.
2/5 anonim válasza:
Hogy mérték neked ezt a vérnyomást,hogy a 98 jó, a 103 pedig alacsony?
3/5 anonim válasza:
Volt osztálytársam még általánosban egyfolytában elájult, mikor ideges volt, több orvosnál is volt, nem találtak neki semmi gondot. Nála arra gondoltak, hogy a helytelen étkezés okozza, a sok hamburger, és semmi normális kaja.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem tom hogy lehetnek ilyenek az orvosok és már ez a harmadik elájulásom elsőnél nem gondoltunk semmmi külre 2.-nál mérték a 98 a harmadiknál 103 a vércukromatnem tom
2009. jan. 22. 19:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!