Kis vér és nagy fájdalmak, ez normális?
Valamikor nagyon keveset vérzek menstruációkor...és nagyon fáj a derekam!Ez normális? Max.4 napig menszeszelek,és még sose ásztam át. (Nem is szeretnék)
13 éves vagyok,még kicsit rendezetlen,ez tudom normális,mert be fog álni,bár már szinte rendszeresen úgy jön,ahogy kell,csak néha később,néha elöbb.
Kellene orvos?
Köszi a válaszokat előre is!
Nekem is volt ilyen, hogy nagyon keveset véreztem, csak pecsételő vérzésem volt, de olyan fájdalmaim voltak mellé, hogy azt hittem meghalok. még sose éreztem olyan erős menstruációs fájdalmat. 22 éves voltam akkor, tehát nem 1 éve menstruáltam akkor, és rögtön tudtam, hogy ez nem lehet normális. el is mentem orvoshoz, és ő megállapította, hogy ez álmenses, kimaradt a peteérésem. nekem fog-gátlót írt ki a rendezésére.
te még nagyon fiatal vagy, normális, hogy szabálytalan a vérzésed, esetleg kimarad a peteérésed. ha továbbra is nagyon nagy fájdalmaid lennének, vagy a következő havi menses is rendellenes, akkor menj el gyermeknőgyógyászhoz (ilyen is van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!