Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Méhszájseb fagyasztása után?

Méhszájseb fagyasztása után?

Figyelt kérdés
Pár napja lefagyasztották a méhszájsebem. Előtte is véreztem. Minden 10. napban megjött. Nagyon nehezen viseltem. Mivel ez évek óta így ment. Szóval lefagyasztották a méhnyaksebet. Azóta ömlik belőlem a vér, leakar szakadni a méhem. Borzasztó. Vérzéscsillapítót szedek. De nem jobb. Másnak is volt a fagyasztás után vérzése. Ha igen akkor mikor múlik el? Egy kicsit nyűgös vagyok már a dolog miatt. A kórházba nem merek visszamenni, mivel nagy ívben tojnak az emberre. Előre is köszönöm a segítséget!
2010. dec. 3. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
A méhszájseb fagyasztása, nem kéne, hogy ennyire befolyásolja a menzeszt. Ha nagyon vérzel és minden 10.nap az belső gond, sok mindenre utalhat, akár polipra is. Keresnék egy magánnőgyógyászt de gyorsan.
2010. dec. 3. 18:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Állítólag vérzékeny volt a sebem, ha egy kicsit többet emeltem, estére véreztem ha a párommal voltam együtt másnap véreztem.

Meg azt mondják hormon probléma is lehet, nő létemre sok tesztoszteront termelek, állítólag. Azt mondta az orvos igazából nem fogják tudni orvosolni a dolgot, csak kezdjek el fogamzásgátlót szedni. A hajam is hullik mint állat. Ott is voltam dokinál és azt mondta az orvos nehogy elkezdjek szedni fogamzásgátlót, mert az csak tüneti kezelést okoz. Rájöttem közben mit tegyek. Akassza fel magát az ember, mert az orvosoknak ahhoz képest, hogy az a dolguk, hogy segítsenek, nagy ívben leszarják az embert. :( :( nagyon elszomorít a dolog.

2010. dec. 3. 19:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy nem normális, ha ennyire vérzel és ilyen komoly fájdalmaid vannak. Menj vissza a kórházba vagy menj el egy másik kórházba az ambuláns szakrendelésre és bátran mondd meg, hogy nem bízol abban, aki eddig kezelt, mert nem veszi komolyan a panaszodat.

Nekem égették a méhszájsebemet, nagyon fájt, de épp csak kicsit maszatolt, aztán már azt sem. Néhány nap múlva semmi bajom sem volt. Az ilyen heves tünetek nem jót jeleznek, vedd komolyan! Jobbulást!

2010. dec. 3. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!