Méhszájseb fagyasztása után?
Állítólag vérzékeny volt a sebem, ha egy kicsit többet emeltem, estére véreztem ha a párommal voltam együtt másnap véreztem.
Meg azt mondják hormon probléma is lehet, nő létemre sok tesztoszteront termelek, állítólag. Azt mondta az orvos igazából nem fogják tudni orvosolni a dolgot, csak kezdjek el fogamzásgátlót szedni. A hajam is hullik mint állat. Ott is voltam dokinál és azt mondta az orvos nehogy elkezdjek szedni fogamzásgátlót, mert az csak tüneti kezelést okoz. Rájöttem közben mit tegyek. Akassza fel magát az ember, mert az orvosoknak ahhoz képest, hogy az a dolguk, hogy segítsenek, nagy ívben leszarják az embert. :( :( nagyon elszomorít a dolog.
Hidd el, hogy nem normális, ha ennyire vérzel és ilyen komoly fájdalmaid vannak. Menj vissza a kórházba vagy menj el egy másik kórházba az ambuláns szakrendelésre és bátran mondd meg, hogy nem bízol abban, aki eddig kezelt, mert nem veszi komolyan a panaszodat.
Nekem égették a méhszájsebemet, nagyon fájt, de épp csak kicsit maszatolt, aztán már azt sem. Néhány nap múlva semmi bajom sem volt. Az ilyen heves tünetek nem jót jeleznek, vedd komolyan! Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!