Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Így még mennyi az esélye hogy...

Így még mennyi az esélye hogy belehal?

Figyelt kérdés
Anyukámnak mellrákja van, nem igazán szoktunk róla beszélni otthon, így inkább csak itt kérdezem meg. Nem áttétes elvileg, túl van a kemón és a sugaran is. Így mennyi az esélye hogy belehal? Vagy mostmár akkor "vehetem úgy" hogy naggyából túl van rajta?
2010. dec. 3. 00:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakértő, de az, hogy nincs áttét, többszörösére növeli a gyógyulás esélyét!
2010. dec. 3. 00:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs áttét, akkor nagyon-nagyon jók a túlélési esélyei. Teljesen fellélegezni majd csak akkor lehet, ha öt év múlva is jó eredményei lesznek.
2010. dec. 3. 00:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy akkor jó ha nincs áttét :) De most hogy a kezeléseken túl van naggyából hány százalék az esélye hogy belehal?
2010. dec. 3. 00:45
 4/5 anonim válasza:
Százaléka sajnos a teljesen egészséges embereknek is van a halálra. Az a legfontosabb, hogy nincs áttét és ez azt jelenti, hogy időben elkezdték a kezelést és, ha túl van a kemon meg a sugaran akkor valószínűleg jól tolerálta a szervezete a terápiákat.Ez sokat jelent.Én szegény Anyum nem volt ilyen szerencsés. Az vígasztaljon, hogy nagyon sok esélye van a gyógyulásra. Mert itt a legfontosabb amit hangsúlyoznak, hogy még időben legyen.De ne sokat aggódj, inkább légy mindig mellette és támogasd őt lelkileg, érezze, hogy szeretve van. Ez a legfontosabb és akkor még jobban növeled az esélyét a teljes gyógyulásra.
2010. dec. 3. 01:28
 5/5 anonim ***** válasza:
szia! 5 év a határ. Ha addig nem jön vissza, akkor nyilvánítják gyógyulttá. keresztapám felesége volt mellrákos, azért tudom.
2010. dec. 3. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!