Így még mennyi az esélye hogy belehal?
Figyelt kérdés
Anyukámnak mellrákja van, nem igazán szoktunk róla beszélni otthon, így inkább csak itt kérdezem meg. Nem áttétes elvileg, túl van a kemón és a sugaran is. Így mennyi az esélye hogy belehal? Vagy mostmár akkor "vehetem úgy" hogy naggyából túl van rajta?2010. dec. 3. 00:28
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de az, hogy nincs áttét, többszörösére növeli a gyógyulás esélyét!
2/5 anonim válasza:
Ha nincs áttét, akkor nagyon-nagyon jók a túlélési esélyei. Teljesen fellélegezni majd csak akkor lehet, ha öt év múlva is jó eredményei lesznek.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy akkor jó ha nincs áttét :) De most hogy a kezeléseken túl van naggyából hány százalék az esélye hogy belehal?
2010. dec. 3. 00:45
4/5 anonim válasza:
Százaléka sajnos a teljesen egészséges embereknek is van a halálra. Az a legfontosabb, hogy nincs áttét és ez azt jelenti, hogy időben elkezdték a kezelést és, ha túl van a kemon meg a sugaran akkor valószínűleg jól tolerálta a szervezete a terápiákat.Ez sokat jelent.Én szegény Anyum nem volt ilyen szerencsés. Az vígasztaljon, hogy nagyon sok esélye van a gyógyulásra. Mert itt a legfontosabb amit hangsúlyoznak, hogy még időben legyen.De ne sokat aggódj, inkább légy mindig mellette és támogasd őt lelkileg, érezze, hogy szeretve van. Ez a legfontosabb és akkor még jobban növeled az esélyét a teljes gyógyulásra.
5/5 anonim válasza:
szia! 5 év a határ. Ha addig nem jön vissza, akkor nyilvánítják gyógyulttá. keresztapám felesége volt mellrákos, azért tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!