Hüvelygomba idején hordott fehérneműk? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval volt egy időszakom, amikor elég rendszeresen volt hüvelygombám, és ha felveszem azokat a fehérneműket, amiket akkor hordtam, megint viszketek - bár már nem olyan erőteljesen. Lehet, hogy csak bebeszélem, de lehet ilyen? Mármint hogy benne marad valami gomba az alsóneműbe (már több mosás után)?
Előre is köszönöm!
16/L
2010. dec. 2. 19:56
1/12 anonim válasza:
Az összes fehérneműdet áztasd be hypós vízbe, majd forró vízben mosd ki. Ne használj mást csak pamut bugyit.
2/12 anonim válasza:
Szerintem attól volt gombád, hogy műszál van a fehérneműdben. Ha kimosod és átvasalod, akkor biztos elpusztul a gomba. Szerintem hordj pamut bugyit! Nekem is okozott már gombát a műszál.
3/12 anonim válasza:
Az ecetes víz is jó hypo helyett.
4/12 anonim válasza:
Lehet ecetes vízbe is áztatni és salátaöntetbe is, de a hípó az biztos.
5/12 anonim válasza:
Persze, csak tudod a hipó is allergén, és elég nehéz kimosni a fehérneműből... Másrészt van olyan fehérnemű, amit tönkre is tesz alaposan. Áztathatunk egyből tömény sósavba is, csak minek? Az ecet a gombát megöli.
6/12 anonim válasza:
szerintetek a gombák túlélik ha tömény 20% os ecetben áznak?naná hogy nem
áztasd be fél napra utána mosd ki géppel
7/12 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon köszönöm!!!
2010. dec. 2. 20:45
9/12 A kérdező kommentje:
Igen, el holnap meg fog történni:):)
Aztán meglátogatom a nőgyógyászt! :)
2010. dec. 3. 16:56
10/12 anonim válasza:
hypóba azért nemnagyon szoktak fehérneműt tenni....nemtúl bőrbarát a cucc.
kimosod magasabb hőfokon azmár jólesz neki. de az ecetes víz is jó, vmivel bőrbarátabb megolás mint a hypo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!