Szerintetek mit csináljunk?
A legjobb barátnőmmel még van egy másik barátnőnk. A lb.-nek megjött az első menstruációja, és ezt el is mondtuk a barátnőnknek. Ám ő nem hitte el. Igaz a legjobb barátnőm kicsit mintha csak hazudodt volna, mintha csak akkor találta volna ki az egészet. De én el hittem neki. Az a másik barátnőnk azért mégis csak azt álította: Kamu az egész. Ezért nem is barátkoztunk vele. Bevallom kezdtem én is kicsit kíváncsi lenni, hogy igaz-e, de még mindig hittem. Közben az a volt barátnő elkezdte terjeszteni, hogy mit találtunk ki. És még nekem azért volt fura, mert mondtam neki, hogy nekem pontosan egy hónappal a 12. szülinapom után jött meg és ő azt mondta, hogy neki is. ( tehát akkor kezdte el ) És őszintén megvallva kezdtem én is azt gondolni, hogy csak kitalálta, mert ő mondta, hogy rettenetesen szeretné, hogy már legyen neki is. De végül is kiderült: Nem hazudodt. Mert ma elmentem vele a mosdóba, és láttam a betétet amit lerakott a földre. Na szóval, a lényeg: Az a másik régi barátnő, azt terjesztgeti, hogy kitaláltunk ilyet. Nem azt akarjuk, hogy elhiggyék, hogy már megvan neki, hanem, hogy ne tudjanak róla. A barátnőm, nagyon szomorú.
Mit tegyünk?
hát szóval nagyon röviden:
A legjobb barátnőmről egy régi barátnőnk azt terjeszti, hogy csak kitaláltuk, hogy megjött a legjobb barátnőmnek. A barátnőm szomorú, főleg azért, mert mindenki azt hiszi, hogy csalók vagyunk. Ő azt szerette volna, ha senki sem tudott volna arról, hogy már "nagylány".
Röviden ennyi.
12/L
Köszi :D
Hát már nem barátnő, írtam is, hogy már nem barátkoztunk vele. Szerintem azért mondja, mert irigy. Gondolom...
1. vagyok..tudom,hogy későn válaszolok de na..:-j
elég hülyegyerek ez a másik "régi barátnőtök"..hagyjátok a fr*ancba..:))
de ha ennyire idegesít,tudom kicsit ovis dolog,és nem éppen a legjobb megoldás...de mi lenne ha ti is terjesztenétek valami rosszat róla?:>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!