Miért nem sikerül felhelyezni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és nem tudok tampont használni, valahogy nem megy tovább a tampon felétől:S2010. dec. 2. 12:33
2/8 anonim válasza:
Lazítsd el az izmodat guggolj le.Próbáld meg így,leguggolva felhelyezni.Menni fog az!
3/8 anonim válasza:
Dugd be az ujjadat, tapogasd ki, milyen irányba megy tovább a hüvely (nem egyenesen, hanem ferdén hátra kb.) és arra told a tampont.
5/8 anonim válasza:
Nekem leguggolva sose ment, pedig 15 éve használom.
6/8 A kérdező kommentje:
igen
2010. dec. 2. 12:43
7/8 anonim válasza:
a lényeg, hogy ne idegeskedj rajta, mert úgy nem fog menni. Nekem is nehezen megy, de más miatt. Vagy használj síkosítót, vagy hülyén hangzik, de ha feléig feltoltad és nem megy tovább, húzd ki, majd told megint vissza, előbb utóbb fel fog menni.
8/8 anonim válasza:
tényleg lazíts... tedd fel az egyik lábadat a kád szélére, told be... lesz egy pici ellenállás, ha szoritasz (gondolom itt akadsz el), de ha mondjuk arra gondolsz, hogy mindjárt pisilni fogsz, és el is engeded magad, szerintem menni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!