Ha valaki nem izzad, vagy rettentően keveset, akkor az valami hormonális probléma miatt van?
Az unokanővéremnél figyeltem meg, hogy ő abszolút nem izzad, szinte soha, sehol. Rá is kérdeztem nála, és azt mondja ő is észrevette, hogy nyáron 30 fokban is csont száraz mindenhol, de ő örül neki, amit persze meg is értek:) Akkor kezdett számomra ijesztő lenni a dolog, amikor elkezdtünk együtt aerobikra meg spinningre járni. Mindenkiről szó szerint szakadt a víz, de neki épphogy picit nedves volt a homloka, és nem azért mert nem csinálta rendesen a feladatokat. Ráadásul egy ismerősöm beleültette a bogarat a fülembe, amikor a hormonproblémák tüneteiről beszélgettünk. Azóta ismét felhoztam a témát az unokanővéremnek, de szerinte csak jó géneket örökölt.
A kérdésem az lenne, hogy tudja valaki, hogy ez minek lehet a tünete, vagy állhat valami probléma a háttérben? Abban reménykedek hátha valaki már tapasztalt hasonlót és tud mondani néhány információt.
Ja ő 23 éves.
Köszönöm a válaszokat!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!