Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem fog elküldeni az orvos,...

Nem fog elküldeni az orvos, ha ilyen panasszal állítok be?

Figyelt kérdés
Egy problémám van. Fáj, ég és csíp a hüvelybemenetem, ha szeretkezni próbálunk a párommal, vagy tampont akarok felhelyezni. Amúgy semmi gondom nincsen, nem viszket, nincs folyásom, nem is ég, csak ha megpróbálja a barátom az ujját vagy a péniszét behelyezni. Így nincs szex sem. De nem tudom, hogy ilyen problémával el lehet menni orvoshoz? Nem fog kiröhögni, hogy mások sokkal nagyobb bajjal mennek hozzá, míg nekem annyi a problémám, hogy nem tudok szeretkezni? Nem is látszik szinte semmi, talán annyi, hogy egy kicsit, nagyon kicsit pirosabb ott. Tehát még hipochondernek is nézhet, ha akar. Nem akarom magam beégetni, de nem tudom mit csináljak. Megkeseríti az életem. Canestennel kentem, hátha gomba, de semmit nem használt. A barátomon látom, hogy hiányzik neki a szex, ahogy nekem is, de egyszerűen most már a gondolatától is rettegek, annyira fáj, ha valami hozzáér. Mit tehetnék? Lehet jobb lenne, ha nem sztk-ba, hanem magánorvoshoz mennék? Hátha ott nem röhögnek ki ezzel a panaszommal? Tudom, hogy már régen el kellett volna mennem, amikor "rendes" problémám volt, ebben az évben már háromszor is, akkor az első tünetek jelentkezése után mentem is nőgyógyászhoz, de akkor nem csak szeretkezéskor jelentkeztek panaszok. Félek, hogy kiröhög majd az orvos. A barátom azt mondja, hogy menjek, el is jön velem, ha esetleg bunkó lenne, majd ő megbeszéli vele, hogyan illik viselkedni egy hölggyel, de ez nem igazán nyugtat meg.
2010. nov. 29. 13:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, dehogy röhög ki! Menjél nyugodtan, egyébként meg honnan tudod, hogy nincs komolyabb bajod? Ne húzd az időt!

Egyébként szerintem az is elég nagy gond, hogy nem tudtok szeretkezni, nem normális dolog!

2010. nov. 29. 13:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Amit leírtál, az a bakteriális hüvelygyulladás egyik legtipikusabb tünete, de biztosat csak a nőgyógyász tud a vizsgálat után mondani. Nem kell szégyelned, az orvos sem fog kinevetni. Menj csak bátran és minél hamarabb!

Jobbulást!

ui: és a saját érdekedben szokj le kérlek az öndiagnosztikáról és a mindenrecanestentkenünkháthagombá-ról. Bízd inkább a nőgyógyászra.

2010. nov. 29. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!