Már hetek óta tart, azt hittem hüvelygomba. De hiába próbáltam tablettával, krémmel megszüntetni mégsem múlik el. Belülről már nem érzem a viszketést, de a kívül még mindig viszket és piros. Orvoshoz félek elmenni ezért inkább hasonló tünetekkel küszködők tapasztalatait várnám. Köszönöm!
2010. nov. 29. 11:30
1/9 anonim válasza:
Ne csinálj butaságot! Orvoshoz menni nem félelmetes. Én augusztus óta járok minden héten nőgyógyászhoz, most mondhatnám hogy hasonló gondokkal, de az én gondom az, hogy sűrű folyásom van és rettenetesen ég, amellett piros. Hónapok óta, nem tudnak meggyógyítani így holnap megint megyek vissza. Ha rajtam még ők sem tudnak segíteni mit gondolsz magadnak egyedül sikerülni fog? Azonnal kérjél időpontot és irány a doki. Erre nincs házi praktika, kenőcsöt meg minden szir-szart meg ne vegyél össze vissza! 23L
2010. nov. 29. 11:37
2/9 anonim válasza:
Kezelheted még 5 féle dologgal, aztán mégiscsak elmész orvoshoz, mert nem gyógyultál meg. Nem lenne egyszerűbb most menni? Nem kell félni a vizsgálat nem fájdalmas, a recept felírása sem. Mitől félsz? Hogy le kell vetkőzni? Lesz még számtalan ilyen helyzet, a terhességet sem fogod megúszni levetkőzés nélkül. Ha össze-vissza kened mindennel, a szervezeted hozzászokik ezekhez a szerekhez és amikor tényleg ilyen jellegű problémád lesz, majd csodálkozol, hogy nem hat a gyógyszer. Mellesleg ezek mind vegyszerek, bizonyos értelemben mérgek (hiszen különben nem hatna), a szervezetednek sem jó, ha mérgekkel találkozik, pláne, ha az még nem is használ, mert más jellegű kéne.
2010. nov. 29. 11:39
3/9 anonim válasza:
Szakszerű véleményt nem tudnak mondani a fórumozók (szvsz nem sok nőgyógyász fordulhat meg az oldalon). Legjobb lenne egy orvost felkeresned.
Ha egyedül nem mersz elmenni, kérj meg egy hozzád közel álló személyt (anyut, nővért/hugit ha van, barátnőt), hogy kísérjen el- könnyebben veszed. :)
2010. nov. 29. 11:54
4/9 A kérdező kommentje:
Jó igazatok van csak el akartam kerülni az orvost. Remélem találnak valami jó gyógymódot rá. Azért köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 29. 12:48
5/9 anonim válasza:
Semmiképp ne kerüld el az orvost, mert kezelés nélkül nagyobb baj lehet.
2010. nov. 29. 13:36
6/9 anonim válasza:
Utana majd ird meg, hogy hogy ment.
18 f/karpatalja
2010. nov. 29. 14:16
7/9 anonim válasza:
nekem ugyanilyen volt, cska nekem még nagyon erős folyásom is volt. elmentem nőgyógyászhoz, mondta, hogy nem gomba, és nem fertőzés. gyógyszert azt nem kaptam rá, sem krémet. de neked azért el kéne menned a nőgyógyászhoz, mert ilyen tünete másnak is lehet. és ha ilyen-olyan gyógyszereket használsz, azzal lehet, hogy csak ártani tudsz.
az a legbiztosabb, ha elmész a dokihoz.
majd írj, hogy mi lett.
2010. nov. 29. 19:01
8/9 anonim válasza:
amúgy szerintem ne kenegesd mindenfélével magad és ne szedj be olyan piruláskat és kúpokat amik talán nem is megfelelőek...mint ahogy mondtad, tényleg nem azok...
gyorsan orvoshoz:P
2010. nov. 30. 16:41
9/9 A kérdező kommentje:
Azóta voltam orvosnál. Kellemetlenül éreztem magam de legalább írt fel gyógyszert és krémet is. 10napig kell alkalmazni remélhetőleg hatásos lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!