Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért vérzik még ennyire?

Miért vérzik még ennyire?

Figyelt kérdés
augusztusban jött meg először. Akkor még nagyon rövid ideig tartott. Ma már 1 hete megvan, és iszonyatosan kellemetlen. Csak úgy ömlik belőlem a vér, és már-már cikinek érzem. Könyörgöm... Tud valaki valami biztatót mondani, hogy mikorra várhatom a végét? Már nagyon elegem van belőle! Már sírni is tudnék annyira. Igaz, mintha már csökkent volna a vérzés...
2009. jan. 15. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Hát nem akarlak elkeseríteni de nekem is ez van szeptemberben alig volt meg egy picike folt azt kész! Most mér több mint egy hétig megvan és nagyon és nekem ezt erős alhasi fájdalommal jár. Egyiknap nagyon megvan másnap mag nincs! És volt h annyira meg volt , hogy a gatyámis olyanlett olyan kínos a volt röktön haza is jöttem a suliból én is remélem h elfog múlni ez és tényleg valaki mondjon valami bisztatót léccí. . . .
2009. jan. 15. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Szegényke. Kitartást. Még friss a dolog, ezután fog beállni. Idővel majd rövidebb és gyengébb lesz, meglátod. A görcseid kezelhetőek, és ha nagyobb leszel, a fogamzásgátlókhoz folyamodhatsz. A hiba most az, hogy a hormontermelésed még nem elég stabil.
2009. jan. 15. 21:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Hála az égnek, úgy néz ki lassan vége...
2009. jan. 15. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:
47%

Meggyorsíthatod, ha otthon tornázol ill. aktívan mozogsz. Akkor pár nap után vége.

A fájdalmakra unicum/ algoflex m és szintén sport.

2009. jan. 15. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!