Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szokott késni a menstruáciod?

Szokott késni a menstruáciod?

Figyelt kérdés
Szokott késni? Nekem most 1 hetet késet :S de szerintem még nem állt be nekem, mert múltkor meg pont egy héttel korábban jött meg :S és mikorra állt be neked?
2010. nov. 25. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem kb 1év alatt beállt, de már nem igazán emlékszem. Most fogamzásgátlót szedek így pontos:)
2010. nov. 25. 17:21
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. nov. 25. 17:36
 3/5 anonim válasza:
Menstruáció késhet sokminden miatt. Fertőzés...(ilyenkor folyás lehet, vagy viszkethet, fájhat, csíphet...idegeskedés miatt...azaz stressz...akkor kell izgulni, ha egyébként rendszeres. Ha még nem állt be, akkor még talán nincs baj.
2010. nov. 25. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem még most is van mikor késik egy hetet vagy kettőt. Nem szedek gyógyszert, de aki nem szed annak általában azért napra pontosan nem jön meg.

23/L

2010. nov. 26. 08:00
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem azonnal beállt, nem szokott késni, max egy hetet korábban jön
2010. dec. 24. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!