Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vérzett valaki hüvelygomba miatt?

Vérzett valaki hüvelygomba miatt?

Figyelt kérdés
pár napja vagyok gombás ma reggel picit véreztem,azt hittem megjött végre(késik)de már nincs semmi.
2010. nov. 25. 11:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a hüvelygombának semmi köze a vérzéshez!
2010. nov. 25. 11:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy honnan van a vérzés. Ha a hüvelyed vérzett kívül, akkor a gombától is lehetett. De ha belülről, szerintem attól nem lehetett. Kezeled magad valamivel, hogy gombás vagy?
2010. nov. 25. 11:47
 3/10 anonim ***** válasza:
szedsz rá valamit? voltál dokinál? egyébként változott valami az életedben? csak a hüvelygombától nem valószínű, hogy vérzel!
2010. nov. 25. 11:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Én véreztem már tőle. Mikor már annyira elterjedt, akkor már kikezdte a bőröm, megrepedt és véreztem is. Kezeltesd magad minél előbb.
2010. nov. 25. 12:10
 5/10 A kérdező kommentje:
canesten combit kellene vennem mert jövő hét csütörtökre van időpontom dokihoz,de nem használt soha,ugyhogy nem tudom mit tegyek.
2010. nov. 25. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
A helyedben elmennék az sztk-ba, nem várnék jövő hétig. Hidd el, ott sem mészárosok dolgoznak, azt a kis sort (nálunk pl. kb.2 óra :) ) meg igazán ki lehet várni egy jó könyvvel. Inkább, mint vakarózni és szenvedni jövő hétig. Jobbulást!
2010. nov. 25. 13:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Csak akkor használhatsz kúpot, ha nincs meg. Ha bármelyik pillanatban megjöhet, akkor meg kell várni, míg megjön és el is múlik.

Szerintem sem vérezhet a gomba, ha mégis, az már nagyon súlyos dolog lehet. Mielőbb doki.

2010. nov. 25. 14:22
 8/10 anonim válasza:

[link]

A második válaszban írta Dr. Hamvas Ferenc, h. canesten mellékhatása sajnos lehet a vérzés...

2010. nov. 25. 15:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Sztem kívülről véreztél, nekem is ez volt, nem sok vér, csak pár csepp. Mondjuk velem a dokik se tudnak mit kezdeni:S
2010. nov. 27. 15:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is hüvelygombám van:S Vérzést én is tapasztaltam, és szintén nekem is távol még az időpontom :S Én holnap veszek mindenképp canesten combit, hátha bevállik.
2010. nov. 29. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!