Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet? 2 hónapja nem...

Mitől lehet? 2 hónapja nem jön meg a menszeszem. Soha nem volt ijen 19 éves vagyok 12 éves korom óta menstrulálok nem hiszom hogy még nem állt volna be

Figyelt kérdés
2 hónapja nem jön meg a menszeszem.. soha nem volt ijen 19 éves vagyok 12 éves korom óta menstrulálok nem hiszom hogy még nem állt volna be
2010. nov. 24. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Leggyakrabban terhesség ill. fogyókúra áll a háttérben. Javaslom, menj el nőgyógyászhoz, nem esz meg.

(ilyen)

2010. nov. 24. 15:24
 2/10 A kérdező kommentje:
nem fogyókurázok ... egyszer voltam együtt a barátommal megszakitásos védekezéssel.... tudom hgoy az nem védekezés lehet terhes vagyok erre nem is gondoltam eddig:S
2010. nov. 24. 15:30
 3/10 anonim ***** válasza:
de jó.... hát mire gondoltál?... najóvan, nem bántalak...
2010. nov. 24. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

Ne haragudj, de 19 évesen nem lehetsz annyira idióta, hogy ne érd fel ésszel, hogy a megszakításos védekezés kockázattal jár és hogyha már első hónapban nem jön meg akkor azonnal tesztelni kell. Megérdemelnéd nagyon, hogy terhes legyél, hogyha már ennyire hülye voltál, hogy egy tesztet sem vagy képes venni.

Bocsi tényleg a kritikáért, de 19 évesen ez, hogy "nem gondoltam rá" nagyon durva, ilyen kb 13-15 éveseknél menne erős jóindulattal el....

2010. nov. 24. 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Jó esélyed van rá, hogy terhes vagy.

De ha nem, akkor is fordulj orvoshoz, ez kezelést igényel, mert nem normális. Súlyos bajra is utalhat.

Mellesleg az ilyen ly-nal van.

2010. nov. 24. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:
hát sztem eléggé megvan rá az esélyed h terhes lettél....ha 12 éves korod óta menstruálsz és nem maradozott ki, mostmeg 2 hónapja nem jött meg.....sztem ez eléggé egyértelmű.
2010. nov. 24. 16:35
 7/10 anonim ***** válasza:
És azt hiszem ezt megint a gyerek fogja megszívni (és nem a kérdezőre gondolok...)
2010. nov. 24. 16:39
 8/10 anonim ***** válasza:
tesztelj, és kezdj el babakelengyére gyűjteni!
2010. nov. 24. 18:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Őszintén remélem, hogy ez csak kamu. Nem tudom elhinni, hogy ennyire idióta emberek vannak.

A legelső dolog, amire egy nő gondol (gondolnia kell), ha elmarad a menzesze, hogy terhes.

Vegyél egy tesztet (patikában, DM-ben kapható). Aztán ha nem akarsz babát (ennyi ésszel lehet jobb is lenne, bár nagyon sajnálnám szegényt), akkor rohanj az orvoshoz, mert ha két hónapja nem jött meg, akkor már elvetetni sem sokáig lehet.

2010. nov. 24. 18:48
 10/10 anonim válasza:
Es varandos vagy?
2010. nov. 28. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!